Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Време е за епичния завършек на ерата „Джурасик“ с „Джурасик свят: Господство“ само в кината през юни

Време е за епичния завършек на ерата „Джурасик“ с „Джурасик свят: Господство“ само в кината през юни

Аз детето | 2022-02-13

Време е за епичния завършек на ерата „Джурасик“ с „Джурасик свят: Господство“ само в кината през юни

Този юни, само в кината „Джурасик свят: Господство“ за първи път ще обедини две поколения. Към звездите от последните филми Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се присъединяват емблематичните за франчайза ветерани Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум и заедно ще ни отведат на смело и спиращо дъха ново приключение, което ще отбележи епичния завършек на ерата Джурасик. Осмелявате ли се да ги последвате?

Действието на „Джурасик свят: Господство“ се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Съвсем скоро бъдещето на планетата ще бъде решено. Но кой ще властва – човешките същества или динозаврите?

Първият впечатляващ трейлър на филма ни потапя в този вълнуващ свят, среща ни с любимите герои и редица нови по-големи и страховити динозаври и дава заявка за едно от най-грандиозните и незабравими изживявания, които големият екран ще ни предложи това лято.

Изживяваме епичния завършек на ерата „Джурасик с Джурасик свят: Господство“ от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Вижте още:
10 страховито-интересни факта за Т-Рекс!
Откъде знаем как са изглеждали динозаврите, след като никой не ги е виждал?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град