Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Пет нови игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

Пет нови игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

Аз детето | 2021-04-28

Пет нови игри в Steam, които сте пропуснали, а не е трябвало

Средно на ден в Steam се пускат около дузина нови игри. И макар да смятаме, че това е нещо добро, разбираемо е трудно да се справим да ги видим всички. Потенциално най-вълнуващите от тях със сигурност ще бъдат загубени в потопа от нови неща, които да играете, освен ако не сортирате всяка отделна игра, която е пусната в Steam. Така че точно това сме направили сега за вас.

The Life and Suffering of Sir Brante

Създател:‌ Sever

Цена:‌ $17.99‌ ‌|‌ ‌£15.29‌ ‌

Това е текстова наративна ролева игра с голям акцент върху изтощителното вземане на решения. Главният герой е сър Бранте, но вие не играете като него сами по себе си: играта се развива като дневници в дневник и вие по същество оформяте живота на писателя, като решавате какви действия той предприема. Но се пригответе, играта не е от най-веселите, макар и завладяваща, тъй като обикновеният герой се опитва да се придвижва в безмилостно потискаща империя, за да завземе имение, принадлежащо на предците му. По принцип това е интерактивен роман с разклонени пътеки, граничещи с лабиринт.

Circuit Superstars

Създател:‌ Original Fire Games

Цена:‌ ‌$16.99‌ ‌|‌ ‌£12.99

Потискащите визуални романи не са за всеки, но шофирането в кръг наистина бързо е почти за всеки. Разбира се, можете просто да се удряте, ако искате, но можете също да включите и много досадни неща, като в реалния живот, като изчерпване на горивото, пукане на гумите и повреди. И макар че звучи тъпо, всъщност веднъж като почнеш е доста вълнуващо.

Mail Mole

Създател: Talpa Games, Undercoders

Цена:‌ ‌$11.99‌ ‌|‌ ‌£10.39‌ ‌

Ако някога сте мечтали да доставяте поща като къртица, ето една подходящо озаглавена игра за точно това. Това е 3D платформер с доста силен полъх на Супер Марио 3D свят, но вместо Марио вие сте къртица на име Молти, която, предполагаме, че трябва да предупредим, не е отговорна само за доставяне на поща, но и за спасяването на Carrotland, по някаква причина. Напълно сериозно, ако се интересувате от плавни весели 3D платформи, това изглежда много забавно.

Teamfight Manager

Създател:‌ Team Samoyed

Цена: ‌$9.99‌ ‌|‌ ‌£7.19‌ ‌

Teamfight Manager е обещаващо изглеждаща игра тип Монополи с очарователни графики. Вие сте треньорът на отбора и вашата отговорност е да набирате, тренирате и да се освобождавате от играчи в зависимост от това колко добри или обещаващи са те. Действителните мачове се играят като автоматизирани битки, задвижвани от статистики, но ще отделите по-голямата част от времето за оптимизиране на отбора си.

Soul of Giga

Създател:‌ Goody Pundit

Цена: ‌$5.09‌ ‌|‌ ‌£4.07‌ ‌

Ако инди чудовищни игри за събиране като Siralim, Monster Sanctuary и Temtem ви занимават, но не са достатъчно интересни, тази ще ви хареса. Чудовищата тук се наричат Gigas и както бихте очаквали, ще обикаляте в света на пикселните изкуства, събирайки тези същества, обучавайки ги и изправяйки ги срещу врагове.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град