Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как да спечелите в Zero Build, режимът без сгради във Fortnite

Как да спечелите в Zero Build, режимът без сгради във Fortnite

Аз детето | 2022-03-30

Как да спечелите в Zero Build, режимът без сгради във Fortnite

Временното премахване на сградите вдъхна нов свеж живот на Fortnite, особено след като има и много завърнали се играчи, които изтеглят отново играта, за да тестват чистото си оцеляване и бойни умения. Режимът, който не включва никакви сгради, дори върна някои от бившите гиганти за създаване на съдържание в играта, като Ninja, TimTheTatman и Myth.

Феновете, които не обичат да строят, могат напълно да се зарадват сега; Epic потвърди днес, че режимът без изграждане остава за постоянно като „Нулева конструкция“. Плейлистът Zero Build вече е на живо в играта, наличен в режим Solo, Duos, Trios и Squads. Независимо дали се връщате във Fortnite след дълго прекъсване или го опитвате за първи път сега, ще ви споделим няколко съвета за това как да спечелите в чисто новия режим.

Свикнете с някои от новодобавените оръжия и предмети

Глава трета, втори сезон на Fortnite представи шепа нови оръжия и предмети, както и други широки промени, като същевременно разкри някои стари фаворити. Combat SMG и Striker Burst Rifle са нови оръжия, които ви предлагат жизнеспособна опция за къси и дълги разстояния.

Ето няколко предмета с изключително висока стойност:

  • Термална риба: Дава на играча Thermal Vision за 30 секунди.
  • Барабанна пушка: Тази пушка има висока автоматична скорост на стрелба и голям размер на пълнителя.

Използвайте тактически спринт и овладяване на енергията

Играчите, които са нови в Zero Build, ще забележат, че тяхната енергийна лента за спринт ще се изчерпи доста бързо. Затова е важно да дадете приоритет, когато го използвате. Не бягайте постоянно, освен ако не знаете, че не сте близо до врагове. Може да се нуждаете от този допълнителен взрив, за да направите бързо бягство чрез спринт.

Считайте експлозивите за по-малък приоритет

В текущата версия на играта остават само няколко експлозивни предмета и след като сградата е изчезнала, те не са толкова важни сега. Остават само гранатата и бурканът със светулката, но дори и те вече не са с висок приоритет. Вместо мястото, където обикновено държите експлозивен предмет, изберете допълнителен предмет за лечение или щитове, или друг пистолет.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град