любими герои

Начало | любими герои | Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Аз детето | 2019-01-07

Ралф, Ванилъпи или пък друг герой си ти? – теста ни реши и интернет разбий

Ралф и Ванилъпи бяха най-добри приятели и правеха всичко заедно! Ралф беше лошият герой в играта „Майстор Феликс“, а Ванилъпи – най-добрата състезателка в „Сладка треска“. Всеки ден, щом залата за видеоигри на господин Литвак затвореше, Ралф и Ванилъпи се срещаха в централната игрална станция, която свързваше всички игри. Там се забавляваха, играеха, споделяха шеги и весели случки, а на изгрев слънце се връщаха към игрите си. Животът беше чудесен. Докато един ден не се появи нещо ново. То се наричаше Wi-Fi и свързваше игралния център с интернет... Тогава пред двамата герои се разкри един невероятен свят пълен с още по-чудати същества и цял куп Дисни принцеси и забавления. А пък след като очевидно и вие сте пуснали вашия Wi-Fi, защото сте тук – пред вас се появява този забавен тест, който ще ви помогне да разберете на кой герой от „Ралф разбива интернета“ приличате!

Дали ще бъдете силния и с добро сърце Ралф или пък невероятната лудетина Ванилъпи? А пък може и предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube? Или пък някой още по-интересен? Знаете ли – направете теста, защото и ние нямаме търпение да разберем. Знаете как става! Ще намерите въпроси и отговори – избирате най-верния за вас и запомняте или записвате буквата срещу него. Накрая от която имате най-много – това е и вашият резултат. Нека започваме!

1. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?
а. лилаво
б. розово
в. синьо
г. червено

2. Представете си, че сега влизате в интернет за първи път! Кое е първото нещо, което ще направите?
а. ще публикувате селфи
б. ще играете игра
в. ще потърсите интересна информация
г. ще гледате видеа с котки

3. Коя от изброените храни ви харесва най-много?
а. пица
б. плодове
в. пиле
г. шоколад

4. Представете си, че сте в интернет точно като Ралф и отивате в Ohmydiney.com, за да се запознаете с принцесите. С коя ще говорите първо?
а. Бел
б. Елза
в. Ариел
г. Мулан

5. А сега е време за BuzzzTube! Какво ще гледате там първо?
а. видео с котки
б. видео със смешни падания
в. музикален клип
г. видео с кучета

6. С кой герой от филма най-много бихте искали да се запознаете?
а. Ралф
б. Ванилъпи
в. Даааа
г. Шанк

7. Кога за последно си направихте селфи с приятели?
а. вчера
б. миналата седмица
в. преди няколко секунди
г. не си правя селфита

8. Кой от изброените сезони харесвате най-много?
а. лято
б. есен
в. пролет
г. зима

9. О, не – трябва да напуснете интернет света. Кое е последното нещо, което ще разгледате и ще си купите?
а. книги
б. игри
в. дрехи
г. бонбони

10. Колко често проверявате смартфона си и дали има нещо ново в мрежата?
а. на всеки няколко минути
б. само няколко пъти през деня
в. в момента проверявам – да, мога и да правя теста и да проверявам
г. един път на ден

А сега – готови ли сте за резултата? Кой мислите сте вие? Нека видим дали предполагате правилно или интернет ще ви изненада!

Ако имате най-много „А“ то вие сте неотразимата Шанк!

Също като Шанк сте самото спокойствие и се справяте с всяко предизвикателство на пътя си! Нищо чудно, че всеки иска да е ваш приятел! Още повече, че сте и дефиницията за „готин/а“. Ако някой иска да разбере какво точно означава това – просто трябва да погледне към вас и веднага ще разбере! Готино!

Ако имате най-много „Б“ то вие сте добрякът Ралф!

Също като Разбивачът Ралф имате много добро сърце и винаги се грижите за приятелите си! Понякога не осъзнавате колко сте страхотни, така че не го забравяйте! Просто внимавайте следващия път, когато влезете в интернет да не го разбиете.

Ако имате най-много „В“ то вие сте интересната Даааа.

Винаги знаете кое ще е следващото най-модерно нещо за което всички ще говорят още преди да е станало такова. Стилът ви на обличане, на изразяване и въобще всякакъв друг стил е безупречен при вас и сърцето ви е толкова голямо и обичливо, колкото са и онлайн приятелите ви. Обичта им към вас пък е повече от всички лайкове на света, защото те знаят, че не само сте популярни, но и сте готови на всичко за тях и ще го направите точно, когато имат най-голяма нужда.

Ако имате най-много „Г“ то вие сте невероятно забавната лудетина Ванилъпи!

Сладка, очарователна, винаги настроена за приключения и луди шеги – такава е Ванилъпи – такива сте и вие. Това обаче въобще не значи, че не управлявате живота си, точно както кола от „Сладка треска“. Вървите право по пътя с пълна газ и никога не се страхувате да преживеете ново приключение. Вие сте роден лидер с невероятно чувство за хумор. Помнете, че нещата у вас, които за останалите са шантави – ви правят толкова уникални. И истинските ви приятели винаги ще ги оценят!Коментари
4 коментара

Фиби Росенова, 12 г.,

Публикувано на 03.04.2019

Аз приличам на Ралф!!!!

Дара Росенова, 16 г.,

Публикувано на 03.04.2019

Аз приличам на... Ванилъпи!! Моята приятелка Ели прилича на Даааа

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Аз съм Даааа и тате

Човек, който пише , ,

Публикувано на 31.03.2022

Аз съм Шанк. Наистина съм много спокойна, но когато съм тъжна, например, плача с часове! А, когато съм ядосана просто си изливам душата пред човека и си тръгвам (дано осъзнават думите ми).

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град