любими герои

Начало | любими герои | Пет причини, които ще ви докажат, че принцеса Стар Бътърфлай заслужава шанс и не е само за момичета

Пет причини, които ще ви докажат, че принцеса Стар Бътърфлай заслужава шанс и не е само за момичета

Аз детето | 2018-11-08

Пет причини, които ще ви докажат, че принцеса Стар Бътърфлай заслужава шанс и не е само за момичета

История за героиня с весел и непредвидим характер, която обича да създава дъги пълни със зайчета, птичета и най-много от всичко обича еднорози... Освен това е с дълга руса коса, а любимите ѝ дрехи са роклички. При това е и принцеса със сладникавото име Стар Бътърфлай! Вярно, има магическа пръчица, но еднорозите и името Бътърфлай (пеперуда) трудно се преодоляват, когато си момче или пък просто не си падаш по тези розово-пухкави бебешки филмчета, нали така? На всичкото отгоре Стар Бътърфлай е изпратена от кралските си родители да живее със семейство Диаз на Земята, където да отнесе своя уникален стил и да превърне мястото в свой собствен дом. Това сигурно означава, че ще постеле навсякъде пухкави килими и ще сложи розови възглавнички и пухкави еднорози... Да, но не познахте съвсем. Привидно захаросаната принцеса Бътърфлай всъщност може да предложи на всеки (на вас също, момчета) едно незабравимо приключение. Чудите се как и защо? Ето ви 5 причини, които ще ви накарат да харесате Стар Бътърфлай!

#1

Тя владее магия! И тук въобще нямаме предвид само дъги и еднорози. Те са само като костилката от черешката на тортата! Нашата принцеса може да прави всичко, за което се досетиш! Да създава супер готините магически оръжия, да призовава чудовища от други светове, дори и демони и вампири. Това не само е далеч от всичко розово, но и даже леко страшничко, нали? Бътърфлай също така има тази своя вълшебна пръчица не съвсем случайно – тя трябва да я предпази, както да предпази и цялото човечество, родното си кралство и целия свят от ръцете на своя враг Лудо и чудовищните сили на злото. Истинско вълшебно приключение!

#2

Главният герой всъщност е момче! Както вече ви споменахме понякога принцесата е доста непредвидима и за да може да се справи с важната задача по опазването на магията ѝ помага не кой да е друг, а Марко Диаз – обикновено земно момче. Марко обича футбол, да си играе на войници и дори тренира дуели с меч. Да не говорим пък за страстта му към екшън електронни игри. Всичко това автоматично прави Бътърфлай по-малко сладникава!

#3

Смехът е постоянният спътник на всички герои. Независимо дали закусва с малини, купува си рокля, създава дъга или пък се бие с демон – при принцеса Бътърфлай винаги всичко е по-забавно отколкото звучи. Тя има доста добро чувство за хумор, дори и когато не се опитва да си прави шега – пак успява. А както знаем смехът често е всичко от което се нуждаем. Наистина гарантираме ви, че с Бътърфлай ще се спукате от смях и в най-напрегнатите моменти. Тя винаги ще успее да ви развесели!

#4

Стар Бътърфлай ни учи на наистина полезни неща! Знаете, че от всичко, което гледаме, четем или слушаме можем и би трябвало да научим нещо важно. Е Стар може да ви научи на наистина важни неща благодарение на които можете един ден да промените целия свят! Принцесата често се опитва да помага с магията си на хората в нужда, стремейки се да даде всичко от себе си, докато живее на Земята и да разбере кой е зъл и кой е добър. При това съвсем неочаквано дори и за нея дава наистина ценни съвети за доброто, за това да ценим приятелите си и родителите си. Нещо, което всеки от нас трябва да знае, за да може да направи света по-хубаво място за живеене, дори и без да има магическа пръчица!

#5

Мислите си, че при русокоса принцеса с име Бътърфлай не може да има никакъв екшън, но грешите! Битките с Лудо, с другите чудовища и страшилища са такива каквито никога не сте виждали в анимация досега. Мислите си, че каскадите с мотори или коли и дуелите с мечове, или пък карате битките са невероятни. Да бе! Ако не сте гледали състезание с еднорози или дуел с мечове, докато летите на гърба на еднорог, битка с пръчки върху дъгата или пък замеряне с магически зайчета – значи нищо не сте гледали! Ето това е истински екшън, който никога няма да забравите.Коментари
2 коментара

Марина Тошева , 22 г.,

Публикувано на 05.06.2019

Яко

Сани Найденова, почти г.,

Публикувано на 24.05.2020

Аз обужавам Стар Бътърфлай искам тортата ми да е на нея тя има сладка готина вълшебна пръчка.Тя е смела грижовна,но малко избухлива.Стар Бътърфлай е супер.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град