любими герои

Начало | любими герои | Ето защо всеки трябва да обича Беззъб!

Ето защо всеки трябва да обича Беззъб!

Аз детето | 2019-01-18

Ето защо всеки трябва да обича Беззъб!

Кой не обича страхотния Беззъб? За тези от вас, които това нищо не им говори (как може такова нещо) нека кажем, че Беззъб е дракон! При това най-невероятният дракон в света. Няма друг като него! Това феновете на поредицата книги и филми „Как да си дресираш дракон“ го знаят и те със сигурност вече обичат най-страхотния дракон в света. Не че тези от вас, които са запознати с любимия ни сладур не бива да четат какво имаме да ви кажем. Не! Не затваряйте страницата, защото точно сега ще си припомните какво точно ви е накарало да изпитвате такива чувства към Беззъб! А пък можете накрая и да споделите с нас в коментарите защо вие харесвате дракона. Все пак да харесваш дракон е малко странно, не мислите ли? В почти всеки интересен филм или вълшебна приказка, че даже и електронна игра – драконите са представени като страшни чудовища, които палят всичко наред. И които не могат да понасят хората. Ние отново им се възхищаваме, но определено не ги обичаме и не ги мислим за сладки, даже напротив – харесваме ги, защото иначе ни е страх какво могат да направят и на нас.

Беззъб обаче е различен и точно затова го обичаме. Това обаче не е единственото му качество. „Сладък“ е само едно от многото неща, които правят Беззъб най-уникалния дракон и герои на всички времена! Прочетете още няколко от нашите причини, заради които драконът ни е любим, а след това можете да споделите и вашите в коментарите!

Умен, добър – просто прекрасен

Умен, с чувство за хумор, добър, обичащ приятелите си, игрив, любопитен, разбиращ, страхотен приятел, предан... Сами по себе си без повече излишни коментари тези думи описват какви прекрасни качества има Беззъб! Той е най-умният и най-добрият дракон, който някога е съществувал или ще съществува в света на въображението, книгите и филмите. Смог от „Хобит“ на Толкин може и да е огромен, силен и страшен, но дори и той би изглеждал като малко гущерче пред прекрасните качества на Беззъб! Всъщност има много какво да научим от сладкото драконче и дори да се опитаме да бъдем малко като него. Ясно е, че не можем да летим и да имаме някакви суперсили, но пък защо да не бъдем по-добри, любопитни за света и предани към семейството и приятелите си?

Беззъб е красив

Да, за останалите от неговия вид той е недостоен да бъде дракон, но те просто не могат да видят колко уникално красив е той! С красивия си черно-син цвят, големите си криле, невероятно здравите си и цветни люспи. Да не говорим пък за красивите му бели петна и страхотната му опашка. Ако имаше драконски конкурс за красота се обзалагаме на най-ценните си вещи, че той щеше да го печели всяка година. Какво да кажем за очите му – тези големи, страхотни зелени очи в които можеш да видиш толкова доброта и решимост да спаси най-добрия си приятел Хълцук! Красота!

Беззъб има суперсили на които всеки дракон би завидял

Какво като сте големи и можете да летите бързо или пък имате остри и големи зъби! Беззъб пак може да ви сложи в малкия си джоб, дракони такива! Можете ли вместо пламъци да накарате от устата ви да излиза плазмен заряд взривяващ се във въздуха! А можете ли да загрявате мястото на което ще спите с огън? Да спите надолу с главата като прилеп като се държите само с опашката си? Можете ли да се захващате с нокти и за най-гладката скала? Да бъдете добри и мили? Не можете и въобще нямате никакви готини сили, а Беззъб е страхотен!

Звуците, които издава

Това за нас е особено интересно и уникално! И сме сигурни, че звуците, които другите дракони издават не са такива. Беззъб използва уникална смесица от ръмжене на тигър, нещо като писукане на кит, звук от слон, цвилене на кон! Уникално е!Коментари
1 коментар

Константин , 10 г.,

Публикувано на 27.01.2023

Как може да взимате такава информация от фиюма аз съм гледал бървата серия 15 пъти всичко е вярно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град