новини детски

Начало | новини детски | Преживейте чудновати и звездни приключения със "Звездните капитани" Борко и Галка

Преживейте чудновати и звездни приключения със "Звездните капитани" Борко и Галка

Аз детето | 2014-04-11

Преживейте чудновати и звездни приключения със "Звездните капитани" Борко и Галка

Борко и сестричката му Галка ще открият нови приятели в пътешествието си в „Звездни капитани” – втората книжка от поредицата „Борковите патила”. Звездичката от мечтите на Галка ще изпълни съкровените молби на нашите герои. Тя ще ги отведе първо при новата им приятелка Ани. След това ще ги запознае с Дори – различен, но много симпатичен гост от друга планета. Дори ще им покаже свят непознат, с много игри и приключения в облаците и под слънчевите лъчи. А нашите малки звездни капитани ще научат и как да летят със самолет.
Изпълненото с приключения детство на Галина Малина ражда историята на Борко и Галка, а във втората книжка от поредицата нашите малки приятели ще изпълнят детските си мечти.

Със своя жив текст и прекрасни илюстрации книжката „Борковите патила. Звездни капитани” ни пренася в изключително пъстрия и богат свят на мечтите на Галка. Децата ще полетят със звездичката от нейните сънища, ще приемат в своя дом нова приятелка и ще се притекат на помощ на другарче на Борко. А за целта ще им помогне Дори – различен и много симпатичен гост от друга планета. Приключенията на Борко и сестра му Галка стават все по-интересни и те дори ще се качат на истински самолет.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град