новини детски

Начало | новини детски | Подарете си Дисни приключение в X Box зала

Подарете си Дисни приключение в X Box зала

Аз детето | 2014-06-01

Подарете си Дисни приключение в X Box зала

Дисни приключенията (Играта Disneyland Adventures), в които детето може да прегърне Пепеляшка или Мечо Пух, например, са само малка част от широкото разнообразие от игри и забавления. X Box 360 Kinect е интерактивната игра, която завладя света. Чрез 3D motion сензори тялото на играчите буквално се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и който играе се превръща в приятел на Питър Пан, супер герой, поп звезда или спортен състезател.

Има игри подходящи както за най-малките (4-5 годишни), така и за по-големите, а забавата е и за възрастните. Независимо дали се търси съкровище, намира се изход от лабиринта, среща се с Дисни герои и т.н., тези игри развиват комбинатовно мислене у децата, тяхната находчивост и стратегическото постигане на поставената в играта цел.

Считано от 1 юни всяка неделя в E-motion Club ще бъде празник за децата. Малчуганите от 4 до 12 годишна възраст ще могат да се забавляват в X Box залата на клуба на половин цена (важи от 10:00 ч. до 16:00 ч.). А специално за 1 юни – на половин цена ще могат да играят и на билярд и на тъч маса в Зелената зала на клуба.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град