За родители

Начало | За родители | От април „Училище за родители“ отваря врати в казанлъшката поликлиника

От април „Училище за родители“ отваря врати в казанлъшката поликлиника

Аз детето | 2024-03-29

От април „Училище за родители“ отваря врати в казанлъшката поликлиника

Инициативата „Училище за родители“ отваря врати в ДКЦ „Районна Поликлиника“ – Казанлък. Първата среща ще се проведе на 19 април в Конферентната зала на ДКЦ Районна поликлиника гр. Казанлък. Тя ще продължи 2 часа – от 14 до 16 часа, а темата ще бъде актуална за сезона – „Здрави през пролетта – мисията възможна“. Входът е свободен.

В сезона на респираторните вирусни инфекции, цъфтящите дървета и поленови алергии всички трепетно очакващи своята рожба или настоящи родители могат да научат полезни практики от лектора и инициатор за създаването на „Училище за родители“ – д-р Ралица Пейчева. Много въпроси стоят пред бъдещите родители и – съответно – много отговори. Част от тях ще бъдат засягани от старозагорската лекарка в ежемесечни срещи.

Ежемесечно в обявена предварително дата ще бъдат провеждани занятия на различни теми, касаещи растежа, развитието, храненето, закаляването и борбата с най-честите инфекции при децата. Основен лектор на „Училище за родители“ ще бъде педиатърът д-р Ралица Пейчева. Посещенията ще бъдат безплатни, във връзка с ангажимента, който ДКЦ „Районна Поликлиника“ има към развитието и стимулирането на детското и майчино здравеопазване.

При интерес да посетите инициативата трябва да заявите своето място предварително чрез обаждане на телефоните на регистратура: 0894607676; 0896 641223.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град