новини детски

Начало | новини детски | Община Тунджа обяви конкурс за рецитиране на стихотворения от български автори, посветени на Деня на народните будители

Община Тунджа обяви конкурс за рецитиране на стихотворения от български автори, посветени на Деня на народните будители

Аз детето | 2021-10-26

Община Тунджа обяви конкурс за рецитиране на стихотворения от български автори, посветени на Деня на народните будители

По повод Деня на народните будители – 1 ноември, община Тунджа обяви конкурс с участието на деца и ученици за рецитиране на стихотворения от български автори, посветени на празника, съобщиха от общинския пресцентър.

Желаещите да се включат в конкурса трябва да представят видеозапис, който може да бъде записан и с телефон. Получените записи ще бъдат публикувани на официалната страница на общината като поздрав за празника. Конкурсът ще се проведе в четири възрастови групи: деца до 7 години, ученици от I до IV клас, от V до VII клас и от VIII до XII клас.

Надпреварата е в два раздела: за най-добре рецитирано стихотворение и за най-добре подбрано произведение. Жури ще оцени изпълненията, победителите ще получат награди. На изпълнението с най-много харесвания в социалната мрежа ще бъде присъдена наградата на публиката.

Изпълненията се изпращат до 29 октомври на имейл contact.tundzha@net или на съобщение на официалната страница във Фейсбук на общината https://www.facebook.com/tundzhabg с данни за изпълнителя. Или се представят видеозаписите на флаш памет на адрес: Община „Тунджа“ пл. „Освобождение“ №1 гр. Ямбол Към тях трябва да се добави необходимата информация за участника – имена, възраст, населено място, телефон за контакт с родител (настойник).



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град