новини детски

Начало | новини детски | 30 дни безплатен достъп до платформата е-просвета

30 дни безплатен достъп до платформата е-просвета

Аз детето | 2021-10-22

30 дни безплатен достъп до платформата е-просвета

Четвъртата вълна от COVID-19 в България отново изпрати много ученици по домовете им, за да продължат обучението си в дистанционна форма. В този контекст от А1 и издателство „Просвета“ обявяват началото на нова кампания за 30-дневен безплатен достъп до платформата е-просвета и всички нейни ресурси за онлайн обучение. Електронното училище на България навлиза уверено в своята втора учебна година, тъй като на 20 октомври получи и престижната награда за най-добри учебни материали в Европа BELMA за 2021 г. (Best European Learning Material Awards) на Международния панаир на книгата във Франкфурт, Германия.

Безплатен тестов период от 30 дни ще получат всички, абонирали се за платформата в периода между 20 октомври и 18 ноември 2021 г. с месечен, едногодишен или двугодишен абонамент. Безплатният период започва да тече от датата на покупката, а при прекратяване преди края му, потребителите не дължат неустойки.

Всички абонаменти, направени в рамките на кампанията „Вземи и тествай безплатно“, ще продължат като редовна платена услуга, след като изтече тестовият период, ако не бъдат прекратени преди това по съответния ред. По време на тестовия период, както и след него, могат да бъдат използвани всички видеоклипове, тестове, упражнения, образователни игри и други учебни помагала, които правят обучението онлайн ефективно и забавно.

Платформата е достъпна за всички, без значение дали са абонати на услуги от А1 или не. Също така няма значение дали в съответното училище се учи по учебниците на „Просвета“ или на други издателства. Съдържанието на платформата е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички.

Кампанията „Вземи и тествай безплатно“ на А1 и „Просвета“ започва точно когато платформата е-просвета получи престижната награда BELMA (Best European Learning Materials – Най-добри учебни материали в Европа), традиционно връчвана на най-авторитетния световен книжен форум – Франкфуртския панаир на книгата. Платформата влиза в своята втора учебна година с много нови образователни ресурси, включително видеоуроци с учител и за пръв път – с уроци за слушане – специално подготвени аудиозаписи на учебния материал.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град