новини детски

Начало | новини детски | Голям увеселителен парк с десетки атракциони радва малки и големи в Плевен

Голям увеселителен парк с десетки атракциони радва малки и големи в Плевен

Аз детето | 2021-11-01

Голям увеселителен парк с десетки атракциони радва малки и големи в Плевен

В момента мястото предлага десетки търсени забавления от всички възрасти. Очаква се гостуващият лунапарк да остане в Плевен до 7 декември. Той е разположен на площ от няколко декара до „колелото“ за София, близо до надлеза за жк „Сторгозия“, и привлича интереса на много хора.

В днешния празничен слънчев ден имаше доста посетители, които търсеха съоръжения, предлагащи висока доза адреналин. Виждат се няколко вида влакчета – за по-малките гости композицията се движи по равна повърхност и с по-малка скорост, но за големите посетители има влакче със скоростни отсечки, изпълняващо страховити остри завои. Привличат вниманието няколко вида въртележки и люлки. Сред тях най-високо се издига Виенското колело.

„Лебеди“ въртят малки деца с техните родители, издигат ги и ги спускат бавно, което радва малчуганите, но не ги плаши. Пред стрелбището са се струпали хора от всички възрасти, има павилиони с лакомства за децата. Въпреки че увеселителният парк е в сърцето на Дунавската равнина, а не край морето, той предлага красива водна атракция с огромни плуващи балони във воден басейн, а до него са търсените от всички „блъскащи“ се автомобили.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град