Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимите ни анимации, които ще ви донесат незабравими мигове и коледно настроение

Любимите ни анимации, които ще ви донесат незабравими мигове и коледно настроение

Аз детето | 2021-12-01

Любимите ни анимации, които ще ви донесат незабравими мигове и коледно настроение

Най-празничните дни от декември вече са зад ъгъла! Добре де, може би на 2-3 пресечки от нас, но все пак идват и нищо не може да ги спре. Не може да ги спре дори безснежното слънчево време, което имаме при нас. Но това не ни пречи да сме завладени от весело настроение. Да опаковаме подаръци, да търсим най-добрите рецепти за сладки и да украсим елха. Страхотни мигове! Но знаете ли кое също би било страхотно да се отпуснете на дивана, да вземете малко пуканки или пък бонбонки, а защо не да си приготвите здравословен чипс и чаша горещ шоколад и да гледате класически коледни анимации. Можете да поканите и семейството или приятелите. Нали Коледа е именно и най-вече за това – да сме заедно и да споделим обичта и радостта от този факт! И не се притеснявайте дори и да не се сещате за подходящи филмчета, ние сега ще споделим с вас нашите любими. Не се съмняваме, че са и ваши! Просто сте ги забравили и точно сега е подходящото време да си ги припомните и да се повеселите.

Mickey`s Christmas Carol

Анимационният прочит на приказката на Чарлс Дикенс е наистина интересен и при това включва един от любимите герои на много поколения – Мики Маус! Тук отново ще има коледни поуки за всички, но представени по интересен и дори забавен начин. Историята на филмчето разказва за Боб Крачит, който работи в известната фабрика на чичо Скрудж. Както обаче всички знаем чичото е голям скъперник и затова кара Боб да работи дори и на Коледа. Боб е тъжен, семейството му също, но не могат да направят нищо. Докато Скрудж не е посетен от духа на своя стар приятел. Той му показва Коледите, когато скъперникът е бил дете, празникът сега, когато семейството на Боб страда, защото той не може да е с тях и бъдещето, когато Скрудж ще е съвсем сам. И точно като при Дикенс, чичо Скрудж разбира, че обичта и уважението са много повече от парите и сътворява истинско коледно чудо! Какъв по-подходящ филм може да има?

How The Grinch Stole Christmas

Не може да има любим списък с коледни анимации и класическата история на д-р Сюс да не е в него! Няма да ви разказваме за Гринч, защото го познавате много добре и дори и да сте го гледали съвсем скоро – изобщо не пречи да го направите пак. Гринч винаги ще е номер едно и ще е най-подходящ!

A Charlie Brown Christmas

Филмчето може и да е много старо, но пък си остава истински интересно. Така че отпуснете се и си пуснете историята на Чарли Браун, който режисира коледна пиеса. Тук са и всички останали любимци от историята: Луси, Снупи и останалите фъстъчета. Пиесата разбира се не минава по-план, но пък това носи много забавление и някои важни поуки, които ще трогнат както вас, така и семейството ви. И не забравяйте след края на филмчето да се прегърнете... Всъщност знаете ли, няма да го забравите, защото то е прекрасно, коледно и трогателно. Затова е едно от любимите ни!

Mickey`s Twice Upon A Christmas

Мики Маус – един от нашите любими анимационни герои, разказва за племенниците на Доналд Дък, които си пожелават вечно да е Коледа, водени от обичта към снега и подаръците, разбира се. Тяхното желание се сбъдва и всеки ден се повтаря – същите забавления, същите случки, същата закуска, обяд и вечеря, но и същите подаръци. Осъзнали какво са си пожелали, те съжаляват и молят падналата звезда да се върне на небето... Така накрая всички, включително и ние, научаваме, че истинският подарък е приятелството, а истинското значение на празника е обичта между хората. Всичко останало ще си дойде само!

Arthur Christmas

Дядо Коледа и неговият елитен екип елфи използват всякакви начини, за да доставят милиарди подаръци на всички деца по света в една невероятна вечер. Но едно дете може да остане без подарък! Сега най-младият син на Дядо Коледа, Артър, ще поправи този провал. С помощта на пенсионирания Дядо Коледа и млад елф, Артър тръгва на път, за да даде последния подарък и да донесе чудото в празничната нощ... и във вашия дом!



Коментари
1 коментар

Small snail Георгиева , 11 г.,

Публикувано на 13.04.2020

Сигурно са много интересни, защото не съм ги гледала до сега

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град