любими герои

Начало | любими герои | Мърф Нормалния ще ви покаже, че не е нужно да имаш суперсили, за да си супер

Мърф Нормалния ще ви покаже, че не е нужно да имаш суперсили, за да си супер

Аз детето | 2018-06-05

Мърф Нормалния ще ви покаже, че не е нужно да имаш суперсили, за да си супер

Мърф е съвсем нормално момче, което ходи на училище, обича електронните игри и да яде вредна храна. Ех, щастлив живот си мислят всички, когато го видят. Да, но Мърф има един огромен проблем. Всичките му съученици притежават някакви уникални способности, а той е просто нормален. Майката на Мърф трябва да се мести постоянно заради работата си, което означава, че той и брат му трябва да правят същото. Така след поредното местене на ново място поради някакви странни обстоятелства момчето е записано да учи в училище за супергерои... Да, това звучи като сбъдната мечта, но не и за Мърф! Представете си какво е да учите на място, където само вие сте различния и не сте уникалния. Не е предвидено да спасявате света и затова не само, че никой не ви обръща внимание, но и учите неща, които просто няма да ви свършат работа. Вярно, че много от бъдещите герой и ваши съученици ви приемат, но някак си не се чувствате на точното място.

Точно това се случва с Мърф, който по цял ден е заобиколен от деца със суперсили. Някои от тях са много глупави (като например крещящи зъби – кой би искал да има нещо подобно?), докато други са просто невероятни (какво ще кажете да можете да контролирате времето навън?). И ето тук се появява Мърф! Или Мърф Нормалния, както всички го наричат. Но дори и да е съвсем нормално, момчето въобще не мисли да напусне училището. Напротив, той си прекарва страхотно и между обикновените и супергеройски уроци открива, че можеш да си супер и без да имаш суперсили.

Когато най-злият от всички зли злодей е намислил план как да унищожи не само училището, но и света е време... Мърф Нормалния да спаси света и да стане истински герой! Как точно ще се случи това предлагаме да прочетете сами като разгърнете страниците на книгата за „Мърф Нормалния“ от Грег Джеймс и Крис Смит. В нея ще намерите не само невероятно интересна и вълнуваща битка между доброто и злото, но също така и много смях, много уроци и весели училищни истории. Книгата е изпълнена и с красиви илюстрации, които допълват усещането.

Преди да се втурнете обаче ви предупреждаваме – сложете около стола, дивана, леглото или въобще мястото на което ще четете възглавници, за всеки случай. Защото сме сигурни, че ще има моменти в които ви се иска да паднете от смях!Коментари
1 коментар

Добромира цанева, 7 г.,

Публикувано на 11.06.2018

много има за четене

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град