любими герои

Начало | любими герои | 7 причини, които ще ви докажат, че Рейвън трябва да води Малките титани (не че Робин не го бива)

7 причини, които ще ви докажат, че Рейвън трябва да води Малките титани (не че Робин не го бива)

Аз детето | 2018-08-09

7 причини, които ще ви докажат, че Рейвън трябва да води Малките титани (не че Робин не го бива)

Ако сте фенове на комиксите, супергероите и анимационните сериали или поне на едно от тези неща, със сигурност сте гледали поне един епизод на „Малките титани“, нали? Знаете също така, че детското проследява историята на група супертийнейджъри, които освен да спасяват света се сблъскват с обикновени проблеми като влюбването, самотата, приятелството и това да се чувстваш неразбран. Но никой не въплъщава последното нещо по-добре от Рейвън, която не е сигурна каква е или какво трябва да стане от нея. Никак не ѝ помага и фактът, че силите ѝ са свързани с нейните емоции. Въпреки тези два недостатъка някак си сме убедени, че от момичето ще излезе далеч по-добър лидер. Не че Робин не ръководи добре малките титани, но от Киборг, Старфайър, Зверчето и Рейвън той е единственият, на когото липсват истински суперсили. Освен ако не смятате, че да сте обучени от Батман е суперсила. Това му е дало и предимството той да бъде избран за шеф, но според нас Рейвън би се справила далеч по-добре с тази задача. И имаме солидни доказателства за това си твърдение. Споделяме ги с вас!

Тя е втората по важност след Робин

Най-добрият приятел на Робин можеше да е Киборг, а истинската му любов може да е Старфайър, но той и Рейвън са главните. Те са тези, които крепят малките титани заедно и пазят гърбовете на всички. Така че сме сигурни, че ако Робин се оттегли, Рейвън ще стане идеален командир. Тя вижда нещата отстрани, а и е доста силна.

Тя винаги мисли трезво

Добре де, може би невинаги, особено когато Зверчето е наоколо и я дразни... Но все пак Рейвън е тази, която най-често вижда нещата такива каквито са и измисля най-добрите планове за спасяване на положението. Помните ли когато Робин виждаше Слейд навсякъде... Рейвън беше тази, която спаси положението, докато всички останали бяха изпаднали в лека паника.

Всички злодеи се страхуват от нея

Можем ли да ги виним... Все пак Рейвън е... демонично момиче и е супер опасна, когато трябва да се бори с тях.

Рейвън знае, че трябва да разчита на другите

Вярно, в началото обичаше по-скоро да се оправя сама, но след като попадна в един опасен капан заедно с Робин се научи, че малките титани са заедно именно заради това. За да прикриват гърбовете си и заедно с общи усилия да спасяват света. Дали Робин го е разбрал също обаче не сме сигурни, затова бихме предпочели да разчитаме на момичето.

Тя също можеше да бъде ученичка на Батман

Сериозно Робин и Рейвън са толкова еднакви и сме сигурни, че Батман щеше да я цени много. Ако някога е искала да се отправи към Готъм и да заеме мястото си като един от „батучениците“, щеше да се впише идеално.

Тя е най-зрялата от всички малки титани

Ако в стаята има някой скучен човек, който иска да остане вътре и да не взаимодейства с хората през целия ден, този човек вероятно е Рейвън. Ако има някой, който не се занимава с дребнави спорове, този човек вероятно е Рейвън. Ако има някой, който седи спокойно, вместо да търчи наоколо като луд без причина, този човек вероятно е Рейвън.

Тя е и най-умната

Рейвън чете доста книги! Вярно е, че Киборг е отчасти машина и отчасти човек и може ей сега да изтегли от интернет цялата му необходима информация, но пък от опит ще ви кажем, че не всичко, което го има в интернет е вярно или изобщо го има. Така че сме сигурни, че Рейвън е по-умна и от него!

Така че накрая ще обобщим. За нас Рейвън е най-готината и я искаме за лидер! #Ravenrocks А кой е вашият любим малък титан? Споделете с нас в коментарите!Коментари
16 коментара

Ивет Георгиева, 12 г г.,

Публикувано на 17.08.2018

Моят любим герой от Малките Титани е Рейвън, а на сестра ми е Старфайър.

Дафни Андреева, 12 г.,

Публикувано на 30.08.2018

Да може да се каже!

iliana bg valentinova , 10 г.,

Публикувано на 02.09.2018

Любимият ми титан е Рейвън

Петър , 12 г.,

Публикувано на 30.10.2018

пълна пууууупуууувица

драганка шишанкова, 2 г.,

Публикувано на 31.10.2018

на мен любимият ми титан е зверчето и киборг

Алек Борисови, 9 г.,

Публикувано на 01.11.2018

моят любим герой е Рейвън и Зверчето.

Марина Тошева , 22 г.,

Публикувано на 08.11.2019

А аз харесвам старфая

Емилия Карайчева, 11г г.,

Публикувано на 30.01.2020

Моят най - любим титан е Рейван

Дарина Праматарова, 10 г. г.,

Публикувано на 22.04.2020

На мен ми са най-любими Старфаяр и Рейван!

Теодор Цветанов , 8 г.,

Публикувано на 25.04.2020

Моят най- любим герой от Малките титани е Рейвън.

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Моят Старфаяр

Лорд Гармадон, ,

Публикувано на 27.12.2020

Моят любим титан е Рейвън и Киборг

Рейвън Уилсън, 36 г.,

Публикувано на 04.01.2021

РЕИВЪН Е НАЙ ГОТИНА И Е ДОСТОЙНА И ИМА КАЧЕСТВА НА ЛИДЕР РОБИН Е ПЪЛЕН МАЛИОМНИК

❤️Titans , 12 г.,

Публикувано на 11.12.2021

Аз харесвам всички титани.

ФЕН НА ТИТАНИТЕ, ,

Публикувано на 24.01.2022

НА МЕН МИ ХАРЕСВАТ ВСИЧКИ ТИТАНИ!

Мартин , 11 г.,

Публикувано на 13.06.2022

Киборг и зверчето. А на сестра ми рейвън

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град