покани

Начало | покани | „Играй и учи“ през лятото за децата от Добрич

„Играй и учи“ през лятото за децата от Добрич

Аз детето | 2023-06-26

„Играй и учи“ през лятото за децата от Добрич

В Регионална библиотека „Дора Габе“ стартира Летен детски клуб „Играй и учи!“, който предлага на децата от Добрич и гостите на града на възраст от 6 до 14 години разнообразни занимания с много приключения в света на книгите и четенето. Заниманията ще се провеждат до 24 август, всеки вторник, сряда и четвъртък от 10:00 до 12:00 часа в Интерактивната зала на библиотеката. Програмата включва разнообразни дейности: вторник – четене, представяне на детски автори, драматизации; сряда – познавателни и образователни игри; четвъртък – творческа работилница.

Участието в клуба е за регистрирани читатели и е с такса 2,00 лв. на посещение. Записванията за седмичните занимания ще се извършват предходната седмица, в понеделник, след 8.30 ч. до запълване на местата на тел. 058 602574 или на място в сектор „Работа с деца“.

Заниманията в библиотеката са полезни и забавни за малчуганите. Децата ще получат нови знания и умения, създаване на навици за четене, интерес към книгите и четенето. Клубът дава възможност за изява на творческия им талант, креативност и въображение, за споделяне, срещи с приятели в приятна библиотечна среда.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град