покани

Начало | покани | Концерт „Приключения с кораб“ очаква софийските деца на 21 януари

Концерт „Приключения с кораб“ очаква софийските деца на 21 януари

Аз детето | 2024-01-17

Концерт „Приключения с кораб“ очаква софийските деца на 21 януари

Концерт за деца „Приключения с кораб“ е интерактивна творческа програма за деца между 4 и 12 години. Вдъхновени от срещите си с децата артистите Маргарита Петрова – актриса и драматург, Здравка Кантарева – художник и сценограф и Милена Великова – композитор и музикант създават интерактивен концерт с приключенска история, съчетаваща литературно, театрално, музикално, изобразително и приложно изкуство.

На 21 януари 2024 г. от 11 ч. в клуб „Строежа“ (гр. София, ул. „Георги Раковски“ 116) децата и техните родители ще открият свят на приключения и предизвикателства, където страховете се преодоляват със смелостта на сърцето, а трудностите със силата на приятелството. Артистите ще разкажат чрез авторски песни и драматизация история за съдбоносната среща на три момчета, в чиито сърца „тупти“ желанието за реализиране на техните мечти. Но колко по-хубаво е, когато пътят към целта е споделен със съмишленици, а още по-хубаво – с приятели. Случайно или предначертано от звездите, те се срещат, точно когато най-много имат нужда един от друг.

Приключенската история „оживява“ чрез МУЗИКАТА! Всеки герой е представен с песен, а всяко сценично действие е одухотворено със звукова атмосфера. Възприятието на музиката откликва на естествените детски нагласи за красота и развива естетическия им усет. По време на концерта деца и родители са активни участници, влизайки в ролята на разказвачи или певци на част от песните.

Последващите образователни творчески ателиета превръщат децата и техните родители в още по-активни участници. Те ще създадат изображение и разноцветни отпечатъци със специално адаптираната за деца и начинаещи артистична техника линогравюра в творческото образователно ателие на Здравка Кантарева – художник и сценограф.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ!

  • Eventim.bg: https://shorturl.at/crvUW
  • Билети: 15 лв. за деца и за възрастни
  • Може да се възползвате от опцията 4+1 безплатен билет.
  • Всеки присъстващ (дете или възрастен) има нужда от отделен билет.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град