покани

Начало | покани | Влечуги от далечните джунгли са изложени в „Музейко“

Влечуги от далечните джунгли са изложени в „Музейко“

Аз детето | 2024-01-10

Влечуги от далечните джунгли са изложени в „Музейко“

От джунглата до „Музейко“ е заглавието на новата експозиция, която е показана в детския център „Музейко“ в София. Там гостуват многобройни влечуги от далечните джунгли. Изложението ще продължи до февруари в залата за изложби в Детския център, обявяват от „Музейко“.

„Всеки посетител ще има възможността да се впусне в амазонско приключение на нови знания, да е в близък контакт с животните и да се снима с някои от видовете за спомен“, обявяват от музея. Те уточняват, че сред студенокръвните гости на „Музейко“ са кобри, мамби тайпани, гърмящи змии и отровници, както и смоци, питони, отровни гущери, агами гекони и още куп други. Подготвени са научно-образователна програма, която освен наука, ще обедини и играта, и забавата. „Всеки малък изследовател на заобикалящия го свят ще може да влезе в ролята на Тарзан, Индиана Джоунс или друг любим приключенец като ще си отговори на въпросите – с какво се хранят влечугите, дали и колко часа в денонощието спят и как ловуват в естествения си хабитат“, допълват от екипа.

Не е необходимо предварително записване или закупуване на билети, залата е достъпна за всеки посетител, който е закупил обикновен билет от касите, отбелязват от „Музейко“.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град