Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft: Bedrock Edition хардкор режим вече са активни в актуализацията Bundles Of Bravery

Minecraft: Bedrock Edition хардкор режим вече са активни в актуализацията Bundles Of Bravery

Аз детето | 2024-10-24

Minecraft: Bedrock Edition хардкор режим вече са активни в актуализацията Bundles Of Bravery

Актуализацията Bundles Of Bravery на Minecraft излезе от около ден и вече създадохме и загубихме няколко свята в хардкор режим. Прекарваме си прекрасно! Актуализацията въвежда хардкор режим в Bedrock Edition за първи път. Поставете отметка в квадратчето, когато създавате нов свят и играта ви ще бъде заключена в твърд режим, с добавената permadeath. Падане при дълъг спад или изненадваща атака на Creeper и вашият свят вече не може да се играе или редактира, а само да се изследва в режим на наблюдател.

Hardcore режимът отдавна е характеристика на Java изданието на Minecraft, но Bedrock – който е мултиплатформен и поддържа кръстосана игра и официални сървъри на Realms – не беше благословен от присъствието ѝ, откакто пристигна като бета по-рано тази година. „Пакетите“ на Bundles Of Bravery междувременно са чували, в които играчите могат да поставят предмети и да ги носят в инвентара си. Те са предназначени да позволят на играчите да носят повече предмети наведнъж, за да балансират много по-голямото разнообразие от блокове, което сега присъства в Minecraft спрямо стартирането. (Добивът през земята вече не пълни джобовете ви с подреждащи се блокове пръст и калдъръмени камъни, например, а няколко различни специфични вида пръст и камъни, всеки от които изисква собствена купчина в джобовете ви.)

Bundles Of Bravery е най-новото усилие в опитите на Mojang да пуска по-малки и по-редовни актуализации на Minecraft, вместо една-единствена, по-голяма лятна актуализация. Също така получихме нови съдебни зали през юни, а нов биом и тълпа изглежда вероятно ще пристигнат преди края на годината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град