Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Subnautica 2 идва през 2025 г. с кооперативна игра за четирима играчи – ето трейлър на съобщението

Subnautica 2 идва през 2025 г. с кооперативна игра за четирима играчи – ето трейлър на съобщението

Аз детето | 2024-10-21

Subnautica 2 идва през 2025 г. с кооперативна игра за четирима играчи – ето трейлър на съобщението

Разработчиците Unknown Worlds и издателите Krafton ни дадоха първия подходящ поглед върху следващата си симулация за изследване на отворен свят, Subnautica 2, която ще стартира на компютър чрез Xbox Game Preview през 2025 г. Идва също така в Steam и Epic Games Store. Продължението на хитовата игра за оцеляване на дъното на океана ще поддържа съвместна игра за четирима играчи, заедно със завръщащото се преживяване за оцеляване и изграждане за един играч и ще се развива на съвсем нова планета. Ето разкриващия трейлър.

„Независимо дали носите опита от предишните си приключения със себе си, или сте нов в игрите на Subnautica, ще можете да изследвате буйни нови среди, да срещнете очарователни същества зад всеки ъгъл и да разкриете тайните в основата на тази мистериозна планета“, коментира публикация в Xbox NewsWire. „Но колкото и познати да изглеждат нещата на опитни играчи на пръв поглед, Subnautica 2 ще предложи нови и уникални изживявания, които ще ви държат на... перки“.

Що се отнася до „горещо търсения“ кооперативен мултиплейър, той ще дойде с първоначалното стартиране на Xbox Game Preview следващата година. Разработчиците внимателно отбелязват, че ако сте един от „онези, които предпочитат зловещо красивата самота на соло играта, Subnautica 2 все пак ще ви предостави това познато изживяване и ще се окаже също толкова предизвикателна“.

Освен това очаквайте „нови и подобрени инструменти, превозни средства и изграждане на бази“ и „цял набор от големи и малки същества, подобни на които никога не са виждани досега“. Предполагаме, че това е едно от новите същества в трейлъра – някакъв вид левиатан, както изглеждат нещата, с биолуминесцентни фитинги и пипала. Със сигурност звучи като продължение, нали? Хубаво е най-после това да излезе наяве – разработчиците пускат тийзър изображения на Subnautica 2 в капсулите на времето на първата игра. Повече, когато го разберем.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град