любими герои

Начало | любими герои | Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Аз детето | 2020-02-12

Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Чудите се кой е този Майло и защо пък ще ви интересуват факти от неговия живот... ами ако ви кажем, че най-вероятно харесвате Майло, но просто сте го виждали със зелена коса и по-сив цвят на лицето, а също и под името Зед. Сетихте се, а? Вие харесвате ли филма „Зомбита“? Тогава без съмнение се вълнувате от втората му част и със сигурност ще се радвате да научите няколко неща за Майло – талантливият млад актьор, който вдъхна живот на Зед, който той не е споделял с почти никой освен с нас, благодарение на seventeen.com

Първата роля на Майло всъщност е в сериала на майка му

Много малко хора правят връзката, но Кемрън Манхайм, известна актриса всъщност е майка на Майло и като самотен родител, тя е трябвало да води сина си на работа още откакто е на 3. Така Майло буквално е отгледан с актьорството. Още от съвсем малък стои по цял ден в студията зад камерите и наблюдава какво се случва. А един ден, когато е на 5 иска да застане и пред тях. Тогава Кемрън говори с режисьора на един от тогавашните сериали в които се снима и момчето получава съвсем мъничка роля, като статист. Сещате се какво е това, нали? Онези хора, които служат по-скоро за фон на някоя сцена, за да изглежда тя по-истинска. В случая е част от детски футболен отбор.

Следващата малка роля, която получава е в сериала „Хана Монтана“отново благодарение на майка си. Ето такива са първите стъпки на Майло в киното.

Прослушването му за ролята на Зед всъщност се е случило в театъра

За ролята на зомбито Зед, Майло всъщност не се е явявал на прослушване. Макар че след тези съвсем малки роли се отказва от телевизията и филмите, Майло активно участва в театрални пиеси в родния си град Лос Анджелис. Точно на една от неговите пиеси отива и режисьорът на „Зомбита“ Пол Хон. Той го забелязва и след края на пиесата го издебва в коридора на театъра и директно му предлага да участва във филм на Дисни. Отначало Майло е скептичен и дори смята, че приятелите са му скроили номер и че това не е истинско предложение. Все пак отива в уречения ден и час и даже без да има истинско прослушване получава ролята на Зед.

Майло наистина обича театъра

Освен че прави театър, Майло също обича да посещава спектакли на Бродуей, много пъти с майка си. „Причината, заради която толкова обичам театъра са хората“, споделя той. „По-малко става въпрос за самата пиеса и повече за това какви чувства влагат хората за ролите си, как ги играят сякаш те са наистина такива и в реалността“.

Майло свири на няколко инструмента

Китара, пиано, барабани и укулеле са инструментите на който актьора може да свири и то наистина добре. Той израснал свирейки на пиано, но впоследствие се влюбил в свиренето на китара. „Причината е, че можете да носите китарата си където и да отидете, а аз обичам музиката. Действа ми успокояващо и си почивам като свиря на нещо“. Освен че свири, Майло също и пише, въпреки че признава, че „не е много добър в това“.

Участвал е в „Танцувай със звездите“

През 2018 г. Майло завърши на второ място в 27-ия сезон на„Танцувай със звездите“ (предаване в което известни хора и обикновени танцуват заедно по двойки), като получи перфектен резултат (60 от 60 точки) на последния танц със своята партньорка.

Учи в университета на Ню Йорк

След като завърши гимназия през май 2019 г. (където остави в учудване всичките си преподаватели като се яви на дипломирането със зелена коса, заради ролята на Зед), Майло веднага се насочи към Нюйоркския университет. Сега учи в специалност за драматургия в Школата на изкуствата „Тиш“, като планира да се дипломира през 2023 година.

Майло обича да готви

Когато не снима филми, не танцува и не свири, младият актьор обожава да готви и е доста добър в това, твърдят семейството и приятелите му. Любимото му нещо са тортите и тестените закуски и макар да трябва да се храни здравословно и да поддържа формата си заради ролята на Зед, от време на време си позволява по някоя и друга домашна торта.Коментари
2 коментара

Александра Найденова, 11 г.,

Публикувано на 06.04.2020

Благодаря за прекрасната статия! Аз много харесвам Майло, но не се бях сещала да проверя за него.

Михаела , 11 г.,

Публикувано на 12.04.2020

Благодаря!Наистина ми беше приятно да науча малко повече за Майло!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град