любими герои

Начало | любими герои | Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Аз детето | 2020-02-12

Само за фенове: интересни и малко познати факти от живота на Майло Манхайм

Чудите се кой е този Майло и защо пък ще ви интересуват факти от неговия живот... ами ако ви кажем, че най-вероятно харесвате Майло, но просто сте го виждали със зелена коса и по-сив цвят на лицето, а също и под името Зед. Сетихте се, а? Вие харесвате ли филма „Зомбита“? Тогава без съмнение се вълнувате от втората му част и със сигурност ще се радвате да научите няколко неща за Майло – талантливият млад актьор, който вдъхна живот на Зед, който той не е споделял с почти никой освен с нас, благодарение на seventeen.com

Първата роля на Майло всъщност е в сериала на майка му

Много малко хора правят връзката, но Кемрън Манхайм, известна актриса всъщност е майка на Майло и като самотен родител, тя е трябвало да води сина си на работа още откакто е на 3. Така Майло буквално е отгледан с актьорството. Още от съвсем малък стои по цял ден в студията зад камерите и наблюдава какво се случва. А един ден, когато е на 5 иска да застане и пред тях. Тогава Кемрън говори с режисьора на един от тогавашните сериали в които се снима и момчето получава съвсем мъничка роля, като статист. Сещате се какво е това, нали? Онези хора, които служат по-скоро за фон на някоя сцена, за да изглежда тя по-истинска. В случая е част от детски футболен отбор.

Следващата малка роля, която получава е в сериала „Хана Монтана“отново благодарение на майка си. Ето такива са първите стъпки на Майло в киното.

Прослушването му за ролята на Зед всъщност се е случило в театъра

За ролята на зомбито Зед, Майло всъщност не се е явявал на прослушване. Макар че след тези съвсем малки роли се отказва от телевизията и филмите, Майло активно участва в театрални пиеси в родния си град Лос Анджелис. Точно на една от неговите пиеси отива и режисьорът на „Зомбита“ Пол Хон. Той го забелязва и след края на пиесата го издебва в коридора на театъра и директно му предлага да участва във филм на Дисни. Отначало Майло е скептичен и дори смята, че приятелите са му скроили номер и че това не е истинско предложение. Все пак отива в уречения ден и час и даже без да има истинско прослушване получава ролята на Зед.

Майло наистина обича театъра

Освен че прави театър, Майло също обича да посещава спектакли на Бродуей, много пъти с майка си. „Причината, заради която толкова обичам театъра са хората“, споделя той. „По-малко става въпрос за самата пиеса и повече за това какви чувства влагат хората за ролите си, как ги играят сякаш те са наистина такива и в реалността“.

Майло свири на няколко инструмента

Китара, пиано, барабани и укулеле са инструментите на който актьора може да свири и то наистина добре. Той израснал свирейки на пиано, но впоследствие се влюбил в свиренето на китара. „Причината е, че можете да носите китарата си където и да отидете, а аз обичам музиката. Действа ми успокояващо и си почивам като свиря на нещо“. Освен че свири, Майло също и пише, въпреки че признава, че „не е много добър в това“.

Участвал е в „Танцувай със звездите“

През 2018 г. Майло завърши на второ място в 27-ия сезон на„Танцувай със звездите“ (предаване в което известни хора и обикновени танцуват заедно по двойки), като получи перфектен резултат (60 от 60 точки) на последния танц със своята партньорка.

Учи в университета на Ню Йорк

След като завърши гимназия през май 2019 г. (където остави в учудване всичките си преподаватели като се яви на дипломирането със зелена коса, заради ролята на Зед), Майло веднага се насочи към Нюйоркския университет. Сега учи в специалност за драматургия в Школата на изкуствата „Тиш“, като планира да се дипломира през 2023 година.

Майло обича да готви

Когато не снима филми, не танцува и не свири, младият актьор обожава да готви и е доста добър в това, твърдят семейството и приятелите му. Любимото му нещо са тортите и тестените закуски и макар да трябва да се храни здравословно и да поддържа формата си заради ролята на Зед, от време на време си позволява по някоя и друга домашна торта.Коментари
3 коментара

Александра Найденова, 11 г.,

Публикувано на 06.04.2020

Благодаря за прекрасната статия! Аз много харесвам Майло, но не се бях сещала да проверя за него.

Михаела , 11 г.,

Публикувано на 12.04.2020

Благодаря!Наистина ми беше приятно да науча малко повече за Майло!

Яница Георгиева, 11 г.,

Публикувано на 17.12.2020

Аз наистина харесвам Майло но незнаех такива неща за него.Благодаря!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град