новини детски

Начало | новини детски | Безплатен курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите за учениците в Русе

Безплатен курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите за учениците в Русе

Аз детето | 2022-10-18

Безплатен курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите за учениците в Русе

Креативен център Русе кани всички ученици от 14 до 18 години на безплатен онлайн курс по мениджмънт и програмиране във видеоигрите. Обучението се реализира по програма „Знание и растеж“ благодарение на Фондация „Русе – град на свободния дух“ и подкрепата на фирма Еконт Експрес, които финансираха част от дейностите по проект „Креативност“.

Чрез него младежите ще имат възможност да застанат от другата страна на играта и да научат, че в екипа от специалисти на видеоигрите няма само една професия. Вярваме, че всеки ще намери по нещо за себе си. Курсът е изключително мощен трамплин за ориентиране на младите хора в професионалната сфера. Създаден с помощта на ARC Академията, курсът дава страхотно израстване в новите технологии, които са бъдещи професии за много от децата.

По време на курса, АRC Академията ще се включи със свои гост-лектори, участвали в създаването на популярни игри в целия свят. Последните две лекции ще се проведат присъствено, във високотехнологичния кабинет на Креативен център Русе. Така курсистите ще имат възможност да рисуват, моделират и програмират с едни от най-професионалните технологии, използвани за работа в много Гейм Студиа.

Побързайте да се запишете, местата са ограничени! Стартът е на 24-и октомври от 16:00 часа!

Можете да се запишете на имейл: creativeruse@gmail.com; телефон: 0899 62 66 69 или на формата за кандидатстване с линк: https://forms.gle/P7xZwrnbDqhtjQK16



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град