Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Какво означава грешка 0x803F9006 на Xbox и как да я поправя?

Какво означава грешка 0x803F9006 на Xbox и как да я поправя?

Аз детето | 2022-05-09

Какво означава грешка 0x803F9006 на Xbox и как да я поправя?

Достъпът до закупените от вас игри на вашата игрова конзола трябва да бъде най-простото и лесно нещо, когато искате да се забавлявате с някоя от любимите си игри. Но понякога изобщо не е така! Каквато и конзола да имате, все още по тях има много неща за изпипване, особено, когато те разчитат да пускат игрите директно от интернет. Като се има предвид това, проблемите с интернет и общите сървъри понякога могат да ви изнервят максимално и в крайна сметка вместо да се забавлявате, да се опитвате 2 часа да разберете какво точно значи някое съобщение за грешка. Ако се опитвате да стартирате игрите си и получавате грешка 0x803F9006 на вашия Xbox, ето какво означава това и как можете да го поправите.

Какво означава грешка 0x803F9006 на Xbox?

Ако получавате грешка 0x803F9006 на Xbox ви, това означава, че вашата конзола има проблеми с проверката на правата за използване на игра или приложение, което се опитвате да отворите. Ако сте закупили игра директно от интернет, правата за използване на това заглавие са свързани с вашия акаунт. Ако имате абонамент за Game Pass, този абонамент ви позволява да получите достъп до тези права. По същество сървърът на Xbox не може да получи информацията от вашия акаунт, казвайки, че имате право да играете тази игра.

Как да поправите грешка 0x803F9006 на Xbox?

За да коригирате грешка 0x803F9006, първо препоръчваме да проверите вашата интернет връзка и страницата за състоянието на Xbox Server. Ако Xbox има проблеми със сървъра, понякога това може да повлияе на способността ви за достъп до вашето цифрово съдържание.

Ако вашият интернет си е екстра и няма проблеми със сървъра, опитайте да нулирате вашия Xbox. Задръжте бутона за захранване на конзолата си за 15 секунди, за да я изключите напълно. Изчакайте още около 30 секунди, след което го включете отново. Ако това не ви осигурява достъп до вашето съдържание, можете да зададете конзолата си като домашен Xbox на вашия акаунт. Това ще направи така, че всеки акаунт, който влезе в Xbox, може да има достъп до вашите игри и съдържание на Xbox Live Gold/Game Pass, без да е необходимо да влизате в акаунта си. Отворете „Настройки“ и под „Общи“ отворете „Персонализация“. Щракнете върху „Моят домашен Xbox“ и поставете отметка в квадратчето.

Можете да сменяте своя Home Xbox само няколко пъти в рамките на една година, така че ако направите това, уверете се, че член на семейството или приятел няма да загуби достъп до игри, ако сте споделяли игри през конзоли.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град