Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Уникален герой – уникално приключение! „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ от днес само в кината

Уникален герой – уникално приключение! „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ от днес само в кината

Аз детето | 2022-05-20

Уникален герой – уникално приключение! „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ от днес само в кината

От днес, 20 май, в кината ни очаква уникалната анимация „Кокозайо и Хамстерът на мрака“. Герой, единствен по рода си, Кокозайо и верните му приятели ще ни отведат на незабравимо приключение, вдъхновено от редица класически екшън продукции и популярни приключенски франчайзи от златната ера на жанра. Създавайки историята на Кокозайо, авторите на филма черпят вдъхновение от емблематичната творба Героят с хиляди лица на Джоузеф Кембъл, която е „библия“ за множество кинотворци, сред които истински живи легенди като Джордж Лукас, Стивън Спилбърг, Джордж Милър и много други.

Кокозайо не е като никой друг – наполовина пиле, наполовина заек той силно жадува да се впише в света. Въпреки пословичната си непохватност, Кокозайо е обсебен да изследва всичко около себе си и е винаги готов за геройства и приключения. Когато най-големият злодей в кралството – неговият собствен чичо – избягва от затвора и заплашва да отнеме трона на баща му крал Питър, Кокозайо, заедно със саркастичната костенурка Ейд и безразсъдната майсторка на бойни изкуства Мег, се отправя на епично приключение, за да спре чичо си и най-накрая да докаже на себе си, но и на всички останали, че е безстрашният герой, който мечтае да бъде.

С трогателната си история, която ще допадне и забавлява както най-малките, така и възрастните зрители, „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ по оригинален и забавен начин ни представя темите за порастването, за неизбежния сблъсък между поколенията и най-вече за това, че трябва да приемаме различните наравно с нашите собствени чудатости.

Режисьори на филма са Бен Стасен (Мисия до Луната 3D, Семейството на Голямата стъпка) и Бенджамин Мускет (Dynamo), а сценарият е на Дейв Колард (Див живот), вдъхновен от комикса на Крис Грайн. Продуценти са Бен Стасен, Каролин ван Исегем, и Матийо Зелер, а изпълнителни продуценти са Крис Грайн, Майк Ричардсън, Кийт Голдбърг. Ролите на български озвучават Живко Джуранов, Момчил Степанов, Милица Гладнишка, Чавдар Монов, Христо Чешмеджиев, Стоян Цветков, Росен Русев и др.

Време е за геройски приключения с „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ – от днес само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град