игри за навън

Начало | игри за навън | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – щуро рисуване с воден пистолет

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – щуро рисуване с воден пистолет

Аз детето | 2019-08-20

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – щуро рисуване с воден пистолет

Какво ще правите през този топъл августовски ден? Може би сте на плажа и със сигурност ще се топнете в морето и ще сътворите някой и друг пясъчен замък! А може и да сте вкъщи и да се чудите дали да излезете навън или да си останете у дома с любимата компютърна игра. Каквото и да сте решили ви предлагаме да включите в днешната си програма и нашето предложение. Идеята ни този път е забавна, щура и цветна като самия месец август. Освен това нали знаете, че всеки ден трябва да правите нещо различно, за да не изгубите от сладостта на живота. Благодарение на тази идея не само ще оцените оставащите ви дни от лятната ваканция, но и ще съберете още от слънчевите лъчи и ще потворите на воля, за да подготвите въображението си за новите уроци. Вече нямате търпение да разберете за какво говорим? Да започваме тогава!

За тази игра ще ви трябват воден пистолет, ако нямате винаги можете да го заместите с друго пръскало или дори бутилка от шампоан. Необходими са ви също и лист хартия, водни боички и нещо на което да поставите листа. Ако имате платно за рисуване като на художниците ще е идеално, ако ли не, просто го залепете на някоя стена, дърво или пък го закрепете за парче картон и него облегнете някъде. Трябват ви също и няколко купички с вода в които да разтворите бои. Не е нужно да са всички цветове, дори само с три се получава страхотно. Просто потопете четка за рисуване във боя, след това във вода и след това пак във вода, и пак в боя, докато водата се оцвети. Това е! Веселата игра може да започва.

Досещате се и без да ви кажем, че целта на играта е да направите най-хубавата и весела цапаница без да се приближавате до нея, а само чрез пръскане с вода върху хартията от известно разстояние. Купичките с оцветена вода естествено използвате за презареждане и за смяна на цвета. Това е. Пръскайте на воля и както ви дойде. Нямате си и на представа колко е интересно и какви красоти ще се получат накрая. И ако не ни вярвате, то ето вижте нашите „тестови пилоти“ колко се забавляват с тази игра!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град