игри за навън

Начало | игри за навън | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – нарисувайте си град с тебешири и играйте

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – нарисувайте си град с тебешири и играйте

Аз детето | 2019-08-26

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – нарисувайте си град с тебешири и играйте

Какво по-хубаво можете да направите през август освен да играете навън. Не отговаряйте – ние веднага ще ви кажем. Нищо по-хубаво няма как да стане. Независимо дали си стоите у дома или сте на почивка – просто отделете време за игра. Точно сега е моментът, защото после, когато есента дойде и училището започне ще е доста по-трудно да намерите време за дълги игри. Особено пък ако точно сега си седите у дома, не пропускайте точно тази идея от нашия августовски списък. Дори и да не сте направили нищо от него до този момент – все трябва да опитате. Знаете как всички обичаме игрите с преструвки, когато самият ти, благодарение на въображението си измисляш цял свят, в който можеш да бъдеш какъвто или по-скоро каквото си поискаш. Всички, дори и възрастните го правят, макар че при тях това не е толкова очевидно. Всеки има нужда от подобно нещо понякога. Така че ето и нашата чудесна идея: нарисувайте си тебеширен град.

Вземете кутията с тебешири, излезте навън и си представете, че имате уникалната възможност да измислите чисто нов град. Какви сгради ще има в него, а улици, къде ще живеят хората – всичко решавате вие. За още по-интересно можете да си донесете и малки кулички и кукли, за да покажете на всички какво точно ще се случва във вашия град. Рисувайте, забавлявайте се и дори и да сте сами в момента ще видите как много скоро към вашия град ще се присъединят и други деца и забавата ще бъде от голяма та най-голяма. Няма да усетите кога е минал денят, а също и колко нови приятели сте открили. И това ако не е хубаво лято!

Опитайте и други тебеширени забавления:
Весел артпроект с тебешири и много цветя
Течен тебешир: най-готиното забавление за лятото
Настолна игра, ама с тебешир и навън
Довърши картината... ако можешКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град