малък готвач

Начало | малък готвач | Само кашкавал и хляб, а пък стават най-вкусните сандвичи

Само кашкавал и хляб, а пък стават най-вкусните сандвичи

Аз детето | 2019-01-16

Само кашкавал и хляб, а пък стават най-вкусните сандвичи

Сандвичи – кой пък не ги обича. Те са лесни за приготвяне и много вкусни. И най-хубавото е, че въобще няма нужда да се приготвят с много продукти като пицата например. Разбира се ако така ви е по-вкусно можете да сложите колкото и каквото искате, но дори и само с малко хляб и кашкавал може да стане чудно вкусен сандвич, идеален за закуска. С тази наша рецепта ще имате най-вкусната и лесна закуска, на която всеки би завидял. Готови ли сте? Тогава запомнете и необходимите продукти!

За един сандвич ще ви трябват:

  • 2 филийки хляб
  • 3-4 резенчета кашкавал
  • малко масло
  • фолио за печене
  • тавичка за печене

Приготвя се като почти всеки сандвич! Намажете всяка от двете филийки с малко масло, след това върху едната поставете резенчетата кашкавал, а другата филийка поставете върху кашкавала. Почти сте готови! Сега следва и особената част. Не е толкова особена, просто не се прави с всеки сандвич. Вземете си фолио за печене и увийте сандвича в него. Трябва да е плътно увит и да не се вижда нищо от него!

После само го поставете в тавичка за печене и я сложете във фурната. Включете я на 120-150 градуса и оставете така за около 8-10 минути. После изключете фурната и изчакайте малко преди да извадите сандвича. Знаем, че ухае приятно, но трябва да изстине малко, за да не стават инциденти. После внимателно го извадете, развийте го от фолиото. Виждате ли какъв приятен загар имат филийките. А ако знаете как приятно се е разтопил кашкавалът вътре... Ммммм... вкуснотия. Сега вече сте готови за закуска. Сандвичът е вкусен както топъл, така и студен. Върви идеално с портокалов сок или чай! Идеалната закуска – можете да си го носите дори и в училище. Само внимавайте съучениците ви да не го харесат прекалено много и накрая да се окаже, че сутрин трябва да приготвяте по 30 такива сандвича. ;-)

Опитайте още няколко рецепти за вкусни сандвичи:
Нещо различно и интересно за закуска: печен сандвич с фъстъчено масло и сладко
За закуска: превърнете скучните сандвичи в шедьоври
Интересни пълнени сандвичи
Сандвичи вкусни със съставки необичайни



Коментари
1 коментар

Ирина , ,

Публикувано на 17.01.2019

Не се получава!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град