Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Аз детето | 2020-09-11

Завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Притежаваното от Valve приложение Steam е източник на компютърни игри за много хора. Неговата енциклопедична библиотека и постоянният приток на нови заглавия го правят фантастичен магазин за жадни за забавление геймъри в търсене на най-различни видеоигри. Но всеки, който е имал опит с приложението често остава разочарован, защото открива, че която и игра да си хареса, трябва да се плати. Steam обаче може да се похвали и с много отлични безплатни игри, на които можете да се насладите, без да харчите нито стотинка. Ето и нашите любими, които ви съветваме да опитате.

Нашият списък обхваща широка гама от жанрове, включително екшън, мултиплейър стрелба, битка с карти, военна симулация и дори бой в парти стил. Разбира се, можете да очаквате и няколко емблематични игри, като много популярната Dota 2 на Valve и Counter-Strike: Global Offensive. Но има много заглавия, които можем да разгледаме и сме сигурни, че има поне една компютърна игра, която непременно ще привлече вниманието ви. И така, защо да не излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново? Няма да ви струва нищо.

Brawlhalla

Ако сте PC геймър, който е жаден за екшън в стил Super Smash Bros, насочете вниманието си към Brawlhalla. Базираната на жанра бойна игра, тази ви носи нещо интересно: да се биете с до трима противници на плаващи сцени и да се опитвате да ги свалите от платформата, за да спечелите точки. Различните платформи променят атаките на вашия боец, но подобно на Smash, клавишите за различните атаки са сравнително лесни за научаване. Brawlhalla се фокусира силно върху оръжейни атаки, така че оръжията случайно валят отгоре. Brawlhalla сменя героите за игра всяка седмица, въпреки че можете да закупите любимите си герои, като използвате валутата в играта.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) дебютира през 2012 г., подкрепен от силно наследство на мултиплейър FPS заглавия, включително оригиналните Counter-Strike и Counter-Strike: Source. Години по-късно забързаната компютърна игра все още задържа вниманието, дори и срещу по-модерните заглавия, отчасти поради утвърдения си основен геймплей и активната общност. Визуално обаче CS: GO започва да показва възрастта си и не е толкова тематично богата като популярни заглавия като Overwatch. И все пак играта все още остава любима на мнозина.

DCS World: Steam Edition

Този хиперреалистичен боен симулатор предоставя едни от най-подробните бойни полета, които ще изпитате във видеоигрите. DCS World: Steam Edition може да се похвали с шокиращо дълбока крива на обучение, така че не очаквайте просто да поемете контрола върху самолет (или друго военно превозно средство) и да започнете да се изстрелвате и да летите в небето. Дори най-елементарните танкове, изтребители и кораби изискват майсторство, да не говорим за модерните бойни машини, които можете да управлявате. Ако сте в настроение за реалистична военна битка, Digital Combat Simulator World е играта за изтегляне.

Dota 2

Dota 2 е единствената игра от жанра за платформата Steam. Играта противопоставя два отбора от петима играчи един срещу друг, с цел да се унищожи базата на другия отбор. Всички герои са достъпни, но пак събирате пари за много интересни благинки.

Paladins

Paladins е игра подобна на Overwatch и Team Fortress 2. Paladins разполага с повече от три дузини персонажи, които могат да се играят, и уникална система от карти, която ви позволява да промените характеристиките на героите в началото на мача. Зарежданията ви позволяват да променяте здравето на вашите герои, способностите за издръжливост на атаки или скоростите на движение.

Вижте още:
Компютърните игри: за или против
„Майнкрафт“ – играта с въображение
Невероятни технологии, които ни очакват в бъдещето



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град