новини детски

Начало | новини детски | За всички фенове – Supercell приканва: нов скин на Gale нарисувай и спечели

За всички фенове – Supercell приканва: нов скин на Gale нарисувай и спечели

Аз детето | 2020-08-07

За всички фенове – Supercell приканва: нов скин на Gale нарисувай и спечели

Обичате ли да рисувате? А обичате ли да играете на Brawl Stars? Сигурно се питате как тези две неща са съвместими? Всъщност имат много общо, защото все пак всички герои, карти и скинове преди да отидат в играта са рисувани от хора. И сигурно често си мислите, какъв е този скин, аз можех да измисля по-хубав. Е този август Supercell ви дава тази възможност.

При това не само те ще разгледат вашето предложение за нов скин на Gale, а и всички фенове на играта, а след гласуване тези скинове, които са спечелили повече от 1000 гласа ще бъдат въведени в шопа на играта и официално ще бъдат част от нея. Колко яко ще е това, а? Да участвате е лесно! Просто трябва да измислите най-оригиналния скин ца Gale и да го качите ето тук! Като разбира се го нарисувате с програма и в подходящ за играта стил! Играта започва на 13 август, така че сега имате малко време да помислите за най-интересния скин.

А какво ще спечелите от всичко това ли? От Supercell обещават от 10 000 до 50 000 долара в зависимост от това колко играчи ще купят вашия скин от шопа! Така че развихрете въображението си и успех!

Вижте още:
Да пренесем Майнкрафт в реалността с тази интересна игра!
Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град