покани

Начало | покани | “Безопасна Коледа 2” за най-малките

“Безопасна Коледа 2” за най-малките

Аз детето | 2008-12-20

“Безопасна Коледа 2” за най-малките

Празникът е част от социално-отговорната инициатива, която се провежда за втора година и апелира към повишено внимание върху опасните стоки и услуги на българския пазар. Той ще се състои на 21 декември (неделя) от 11 ч. в Сити Център София като част от националната кампания “Коледата безопасна 2! Внимавай какво купуваш!”, която се осъществява по инициатива на г-жа Меглена Кунева – Еврокомисар по защита на потребителите.

Детският празник ще започне с конкурс за детска рисунка на тема: “Коледата безопасна! Нарисувай своя безопасен подарък!”. Дядо Коледа и Снежанка ще показват на децата как сами да изработят безопасни подаръци за Коледа, а театър Пан ще забавлява децата със забавни игри и състезания. Малките гости, които участват в забавните игри, ще получат атрактивни безопасни подаръци.

Кампанията призовава при съмнение за опасни и вредни стоки или услуги да сигнализираме на телефона на потребителя: 0700 111 22 (на цената на един градски разговор) или на e-mail: koledatabezopasna@kzp.bgКоментари
2 коментара

Нели Филипова, 33 г.,

Публикувано на 24.12.2008

Няма как да стане!

Марина ташкова, 5 г.,

Публикувано на 25.12.2008

о каква хубава картина

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град