покани

Начало | покани | Ловен сезон 3D

Ловен сезон 3D

Аз детето | 2009-01-13

Ловен сезон 3D

IMAX DMR екстраполира стандартния 35-мм кадър във формат IMAX 15/70, което позволява на зрителите да се потопят в приключенията, драмата и емоциите на любимите холивудски герои, наслаждавайки се на изключителна визуална яснота върху огромни екрани и възможно най-добро качество на звука. А при "Ловен сезон" - и на поразителни триизмерни ефекти!

Режисьорът Роджър Алърс е човекът, отговорен за мултимилионния успех на анимацията "Цар Лъв" през 1994 г. Точно дванадесет години след този колосален успех Роджър Алърс и неговите колеги Джил Кълтан и Антъни Стачи работят над анимацията "Ловен сезон".

Животът на опитомената мечка-гризли Буг (с гласа на Ненчо Балабанов) е добре уреден, защото за него се грижи стопанката му Бет (с гласа на Здрава Каменова) и нищо не му липсва. Двамата правят атракция за зрителите в лесничейството и децата много се радват на представленията. Един ден Буг помага на младия елен Елиът (с гласа на Тодор Николов), който е заловен от местния ловец Шоу (с гласа на Стефан Сърчаджиев), да избяга, с което предизвиква необратима промяна в живота си. Двамата решават да отидат в гората, където всичко е много по-спокойно от цивилизацията, според Елиът.

Проблемите за мечока започват съвсем скоро, когато той осъзнава, че вече сам трябва да се грижи за прехраната си, а той не знае как. Освен това ловният сезон се открива след три дни и животните ще станат цел номер едно за жадните за трофеи ловци. Притиснати от обстоятелствата, Буг и новият му бъбрив приятел Елиът се оказват в ролята на защитници на гората с помощта на хитрата катерица МакСкуизи (с гласа на Калин Арсов). Ловците дори не предполагат какво ги очаква, когато горските обитатели започват да използват методите им срещу самите тях.

Гледайте Ловен сезон 3D от 16 януари на гигантският екран на Mtel IMAX

Продължителност: 1:27ч

Националност: САЩ
Продукция: Sony Pictures
Режисьор: Роджър Алърс, Джил Кълтан, Антъни Стачи
Сценарий: Рон Фредман, Стив Бенсич
На български с гласовете на: Ненчо Балабанов, Тодор Николов, Здрава Каменова, Стефан Сърчаджиев, Калин Арсов, Пламен Сираков

Спечелете билети за 3D кино
Гледайте анимационния филм "Ловен сезон" 2
Ловен сезон на видео и dvd



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град