покани

Начало | покани | Тържество за награждаване на участниците в конкурса "Защо трябва да почитаме родителите си"

Тържество за награждаване на участниците в конкурса "Защо трябва да почитаме родителите си"

Аз детето | 2008-12-16

На 18 декември (четвъртък) 2008 г. от 15 часа в зала "Надежда " на Столична библиотека ще се проведе Коледно тържество за награждаване на участниците в литературния конкурс "Защо трябва да почитаме родителите си". Организатори са Столична библиотека, Народно читалище "Света София" и сп. "Християнче в новия век".
На тържеството ще бъдат обявени тримата победители, които ще получат MP3 плейъри. Освен за първите три места са предвидени и 10 поощрителни награди, а всички други участници в конкурса ще получат грамоти за участие и Коледни подаръци – лакомства и детски книги.

Превърналия се в традиционен литературен конкурс се провежда за 7-ма поредна година. Участниците са деца от 9 до 14 години и са от общински държавни и частни училища. Тази година в конкурса се включиха и ученици от цялата страна. Журито номинира 73 литературни творби.
За веселото настроение ще се погрижат деца от Народно читалище "Света София", които ще изпълнят музикална и танцова програма. Много изненади очакват малките писатели - викторина с предметни награди, песни и танци.

Коментари
1 коментар

Рали Найденова, 12 г.,

Публикувано на 17.12.2008

Аз самата участвах и нямам търпение да отида в четвъртък на награждаването , защото съм една от номинираните

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град