Инициативи

Начало | Инициативи | В Търговище: творческа работилница с актриса е част от програма на международния фестивал за деца „Вълшебната завеса“

В Търговище: творческа работилница с актриса е част от програма на международния фестивал за деца „Вълшебната завеса“

Аз детето | 2022-05-03

В Търговище: творческа работилница с актриса е част от програма на международния фестивал за деца „Вълшебната завеса“

Творческа работилница с актрисата Диана Досева е част от съпътстващата програма на международния фестивал на спектакли за деца „Вълшебната завеса“ (9-13 май) в Търговище. Уъркшопът на тема „Игра на фантазията“ ще бъде в дните 9-11 май, и в него могат да се включат деца от девет до 12 години, съобщават от ръководството на Драматичния театър в Търговище – организатор на форума.

Заниманията целят чрез драма, игри и театрални практики да запознаят участниците с оживяването на неодушевени предмети, както и да ги потопят в невербалното сценично общуване.

Творческата работилница ще се разгърне в Камерната зала на културната институция от 15:00 до 19:00 часа, като на третия ден – от 18:00 часа, ще се представи и пред публика.

Желаещите да се запишат ученици, чиято учебна програма дава възможност за участие в уъркшопа, трябва да изпратят имейл с кратко свое представяне на dots@abv.bg. Крайният срок е до 6 май. Приемаме, разбира се, и имейли от родители, казват организаторите. Максималният брой участници е 12 и те ще се включат напълно безплатно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град