игри за навън

Начало | игри за навън | Разхлаждаща игра: водна пинята

Разхлаждаща игра: водна пинята

Аз детето | 2024-06-20

Разхлаждаща игра: водна пинята

Горещото лятно време пристигна тук и децата най-накрая могат да се насладят на лятно забавление. Убедени сме, че лятото за вас е всичко на открито и игра с вода за разхлаждане. Тъй като много от нас живеем в градска среда, имаме само малка градина и парк и трябва да се „оправяме“без просторни поляни и чисти езера. Но има много забавни летни дейности, които можете да правите, дори в малка градина или навън на тротоара... и едно такова лятно занимание е играта водна пинята. Това е една от многото дейности с воден балон, които можете да опитате това лято!

Това е проста игра – имате нужда от водни балони, вода, малко връв и пръчка… и сме сигурни, че можете да си представите останалото...

Всичко е лесно! Напълнете балоните с вода, облечете дрехи, които искате да намокрите или бански ако случая го позволява. Намерете две удобни дървета на разстояние едно до друго, завържете панделка или дебела връв между двете дървета, след това на нея закрепете балоните и... удряйте с пръчката, за да се пръснат. Много е забавно! Ако сте по-внимателни, можете да си направите и замеряне с водни балони. Забавно и разхлаждащо!

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град