новини детски

Начало | новини детски | Променят датите за ученически олимпиади

Променят датите за ученически олимпиади

Аз детето | 2023-02-21

Променят датите за ученически олимпиади

Промяна в датите на националния кръг на ученическата олимпиада по физика и областния кръг на състезанието „Лаборатория за изкуство“ публикува Министерството на образованието и науката за обществено обсъждане. Тя се налага заради предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април, обясниха от МОН.

Предвижда се Националният кръг на олимпиадата по физика да бъде в периода 21-23 април, а не както бе по график за дните 1-2 април. Областният кръг на състезанието „Лаборатория за изкуство“ ще се проведе на 8 април от 14 часа. Олимпиадата „Знам и мога“ остава за дните 31 март-1 април, като ще се проведе в залите на Югозападния университет в Благоевград. Областният кръг на олимпиадата по география и икономика ще се проведе в предвидените по график дни в залите на Русенския университет „Ангел Кънчев“. Националният кръг на олимпиадата по немски език ще се проведе в стаи на училището-координатор – ЕГ „Бертолт Брехт“ в Пазарджик, което е съгласувано с Регионалната избирателна комисия.

Националното състезание по компютърни мрежи ще бъде в залите на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 31 март и на 1 април до 16 часа.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град