Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Привидения в къщата“ носят смях и тръпка на големия екран от 28 юли само в кината

„Привидения в къщата“ носят смях и тръпка на големия екран от 28 юли само в кината

Аз детето | 2023-07-17

„Привидения в къщата“ носят смях и тръпка на големия екран от 28 юли само в кината

На 28 юли сме поканени на гости там, където дебнат сенки и изобилстват тайни. Пристъпваме отвъд прага на мистерията с „Привидения в къщата“ – забавен и призрачен филм на „Дисни“, който обещава да ни потопи в свят на свръхестествени чудеса и смразяващи кръвта приключения. Продукцията черпи вдъхновение от култовата атракция, завладяла милиони посетители със зловещото си очарование, в увеселителния парк Дисниленд.

Филмът ни разказва историята на самотната майка Габи и 9-годишния ѝ син Травис, които правят опит да започнат живота си начисто в загадъчно имение в Ню Орлиънс, което отдавна тъне в мрак. Вътре ги посрещат стотици сприхави духове, дългогодишни обитатели на къщата, които не са никак гостоприемни. В отчаян опит да се отърват от призраците, които неуморно ги преследват, те наемат колоритен екип от „експерти“ по духове – свещеник, овдовял учен, който понастоящем се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк, а това, което им предстои, е толкова шокиращо, колкото и комично.

Новият трейлър на „Привидения в къщата“ ни запознава с необикновения свят, който ни очаква, и героите, попаднали в капана му. Докато на заден план звучи призрачна мелодия, зловещата атмосфера ни изпраща на кинообиколка, която е перфектният баланс от смешни моменти и напрежение. На фона на проблясъци на трептящи свещи, скърцащи врати и призрачни привидения завладяващият разказ загатва за тайните, скрити в тъмните коридори и прашните кътчета. Подгответе се за една незабравима и изключително забавна среща със свръхестественото!

„Привидения в къщата“ ще преследват кината в цялата страна от 28 юли на 2D и 4DX – дублирана и субтитрирана версия.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град