Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимите Малки титани се завръщат с нов сезон

Любимите Малки титани се завръщат с нов сезон

Аз детето | 2023-09-01

Любимите Малки титани се завръщат с нов сезон

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, като продължение на приключението си с Пепо, титаните бягат от студа в един близък замък, където срещат Крампус. Но какво ли ще последва? В друг от епизодите – след като колата им е прибрана поради неплатени глоби за паркиране, Робин кара Киборг да участва в голф турнир, за да спечелят пари и да си я върнат.

Новият сезон на предаването започва на 4 септември от 15.55 ч. по Cartoon Network. Като ще се излъчва всеки делник по същото време.

Ако сте фенове на „Малките Титани“ прочетете още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град