Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мутантите ще владеят света с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ от 11 август само в кината

Мутантите ще владеят света с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ от 11 август само в кината

Аз детето | 2023-06-13

Мутантите ще владеят света с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ от 11 август само в кината

Всеки може да създаде безпорядък, но за да сътвориш истински хаос, ти трябват тийнейджъри. На 11 август култовите Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело ще превземат кината с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ – най-вихреното им и бомбастично приключение до момента, в което костенурките отприщват мутантска вакханалия в невиждани размери.

Филмът ще ни срещне с четиримата братя, преди да са се превърнали в любимите герои, които всички познаваме. След като в продължение на години се крият от човешкия свят в каналите на Ню Йорк, удивителните костенурки искат да бъдат приети като най-обикновени тийнейджъри и трябва да спечелят сърцата на нюйоркчани чрез героичните си действия. Новата им приятелка Ейприл О‘Нийл им помага да се справят с мистериозен престъпен синдикат, но когато армия от мутанти тръгва по петите им, Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело се оказват нагазили в проблеми, далеч надхвърлящи възможностите им.

Но в какво точно се забъркват бленуващите за обикновен тийнейджърски живот костенурки? Най-новият трейлър на „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ допълнително повдига завесата към отличаващата се със забележителен визуален стил анимация и ни запознава с обвития в мистерия злодей Суперфлай, чиято цел е мутантите да владеят света. Ще послушат ли костенурките мъдрите наставления на учителя Сплинтър, че въпреки различията си, заедно те могат да постигнат всичко, или типичната им тийнейджърска несериозност и фактът, че трябва да се изправят срещу мутанти като тях самите, ще се окаже непреодолима спънка пред превръщането им в героите, които мечтаят да бъдат? Отговорът ще получим този август в най-лудото филмово изживяване на лятото. Кауабунга!

„Костенурките нинджа: Пълен хаос“ настъпва от 11 август само в кината.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град