Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Настъпва „Пълен хаос“ в кината с неповторимите костенурки нинджа

Настъпва „Пълен хаос“ в кината с неповторимите костенурки нинджа

Аз детето | 2023-08-11

Настъпва „Пълен хаос“ в кината с неповторимите костенурки нинджа

Време е обещанието на любимите ни антропоморфни влечуги за истински екшън да се сбъдне. „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ избухват от днес триумфално в кината с незабравимо приключение и ни предлагат огромна доза хумор и носталгични нотки, които завладяват и трогват зрителите от всички поколения.

Филмът ни среща с Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело, чието най-голямо желание е да бъдат приети като нормални тийнейджъри. Излизайки от годините на изолация, братята се впускат в героично търсене на признание в човешкия свят. С помощта на новия си съюзник Ейприл О`Нийл те се изправят срещу загадъчна престъпна мрежа и се сблъскват със злодеи, за които дори не са подозирали. Докато противниците им заплашват да потопят града в хаос, костенурките се движат в свят на сенки и опасности, като използват уникалните си способности, остроумие и работа в екип, за да навигират в дълбоки води и да спасят отново положението.

В ексклузивното видео зад кадър се запознаваме отблизо с майсторството и творческата изобретателност, които са били необходими, за да оживеят емблематичните герои. Стилът на анимацията умишлено бяга от шлифования дизайн и залага на щрихи, цветове и драскулки, които силно напомнят на ръчно рисувани.

Пренасяме се в свят, в който неочакваното се превръща в норма с „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ само в кината и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град