Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Оскар и Таралежка се завръщат за нови летни приключения

Оскар и Таралежка се завръщат за нови летни приключения

Аз детето | 2023-07-25

Оскар и Таралежка се завръщат за нови летни приключения

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където надзорници са популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози и под леглата живеят добри чудовища. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Острова на летния лагер, всичко е възможно.

В един от епизодите, след като интересен магически трик се обърка, на Сузи ѝ се налага да разчита на Оскар и Таралежка по неочаквани начини. В друг – Оскар се отправя към манастира „Голямата стъпка“ в търсене на просветление. А в една от останалите истории, Таралежка се тревожи, че може би е твърде малка, за да взема големи вещерски решения. Дали това ще ѝ попречи?

Новият сезон на „Островът на летния лагер“ започна на 24 юли от 15.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град