Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новата порода супергерои завладява кината с „Пес патрул: Супер филмът“

Новата порода супергерои завладява кината с „Пес патрул: Супер филмът“

Аз детето | 2023-06-21

Новата порода супергерои завладява кината с „Пес патрул: Супер филмът“

Този септември се подгответе за незабравимо киноизживяване, защото любимите кутрета от Пес Патрул се впускат в най-специалната си мисия досега!

Първият трейлър на „Пес патрул: Супер филмът“ ни среща с винаги готовите за екшън герои и ни разкрива част от приключението, което ни очаква. Вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити и дава на кученцата от Пес патрул суперсили, превръщайки ги в могъщи герои – Суперлапи! За Скай, най-малкият член на екипа, новата ѝ дарба е сбъдната мечта. Но нещата се влошават, когато съперникът на кученцата Хъмдингър излиза от затвора и се съюзява с луд учен, за да открадне необикновените заложби на патрула!

Под умелата режисура на Кал Брънкър, известен с работата си по филми като „Крадци на ядки 2: Луди по природа“, „Пес патрул: Супер филмът“ съчетава ярка визия, стопляща сърцето история и запомнящи се герои, създавайки едно завладяващо приключение за феновете от всички възрасти. Анимацията вдъхновява, забавлява и напомня за ценности като смелост, приятелството и значението на работата в екип.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град