новини детски

Начало | новини детски | Посрещаме два знакови тийн трилъра със световната им премиера!

Посрещаме два знакови тийн трилъра със световната им премиера!

Аз детето | 2022-08-25

Посрещаме два знакови тийн трилъра със световната им премиера!

В края на месеца „Егмонт“ ще зарадва почитателите на трилър жанра с два дългоочаквани романа, които ще поставят проницателността и наблюдателността ни пред изпитание. В синхрон със световните си премиери на книжната сцена у нас ще се появят българските издания на „Нямам какво да добавя“ от Карън М. Макменъс и „Последният гамбит“ от Дженифър Лин Барнс – финалът на хитовата трилогия „Игри на наследство“.

Майсторски написани, с обаятелни герои и шокиращи обрати, двете заглавия носят със себе си обещанието да откраднат спокойствието ни, докато не разкрием загадките, заровени сред страниците им. Карън М. Макменъс, или „кралицата на тийн трилъра“, както бива определяна от The Observer, печели сърцата на читателите и критиката още с първия си роман – „Един от нас лъже“, по който е базиран и едноименен сериал.

Всички заглавия от Карън са познати на българската публика и се радват на непрестанен интерес. Творчеството ѝ се отличава със запомнящи се сюжети и способността си да прогони съня на читателите за дълго време, благодарение на завладяваща атмосфера и динамичност. И въпреки усилията, които всеки фен влага, за да „хване убиеца“, развръзката остава изненадваща. „Нямам какво да добавя“ е най-новият самостоятелен роман на авторката, който поставя пред читателите заплетена мистерия, приканваща да бъде разрешена.

Дженифър Лин Барнс е автор на повече от дузина YA романи, радващи се на положителното мнение на литературни критици. Придобила висши степени по психология, психиатрия и когнитивни науки, Джен изгражда сложни сюжетни линии, способни да затруднят и заблудят дори най-върлите почитатели на трилър жанра. У нас авторката е позната с поредицата „Игри на наследство“, състояща се от три романа и с над 1 милион продадени копия по света. „Последният гамбит“ ще разкрие финалното парченце от пъзела в трилогията и ще даде завършек на историята.

Вижте още:

  • Детективското разследване в бара
  • Детективски истории

  • Коментари
    0 коментара
    Коментирай
    Име*
    Фамилия
    Възраст
    Град