новини детски

Начало | новини детски | Пазарджик – един от най-активните градове в „Забавното лятно четене“ 2013

Пазарджик – един от най-активните градове в „Забавното лятно четене“ 2013

Аз детето | 2013-06-27

Пазарджик – един от най-активните градове в „Забавното лятно четене“ 2013

За повечето от вас, деца, ваканцията вече започна, нали? А колко от вас могат да се похвалят, че вече са започнали да четат книжки и да попълват заглавията в онлайн читателския дневник? Това вече го правят много деца от цялата страна, а добрият пример в кампанията тази година са учениците от Първо ОУ „Свети Климент Охридски“ в град Пазарджик.

Само от паралелките в 6 клас в „Забавното лятно четене“ от това училище са се регистрирали над 50 деца! От Пазарджик наистина дават една много голяма заявка да бъдат сред победителите в края на кампанията, но има още много време до септември. Никой не бива да се отказва от надпреварата и кой знае, всеки има шанс да стане най-четящото дете или пък да учи в най-четящото училище в най-четящия град. Затова забавлявайте се, не спирайте да четете и да попълвате в дневника!  

Инициативата „Забавното лятно четне“  печели все по-голяма подкрепа. Наши партньори са ЧЕЗ България, "Софарма АД", "Уницеф", Министерство на образованието,младежта и науката, Асоциация “Българска книга", Българска библиотечна асоциация, Глобални библиотеки и издателствата "Ентусиаст", "Сиела", "ПАН", "БГ Книга", "Инфодар" и "Фют".



Коментари
1 коментар

Вики , ,

Публикувано на 27.06.2013

Моля Ви да добавите повече книги за митове и легенди, защото тази година имам много от тях в задължителната литература.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град