новини детски

Начало | новини детски | Безплатни летни занимания за децата на Горна Оряховица

Безплатни летни занимания за децата на Горна Оряховица

Аз детето | 2013-07-09

Безплатни летни занимания за децата на Горна Оряховица

Безплатни занимания по изобразително изкуство, музикални дейности, екология и спорт предлага за лятната ваканция Общинският детски комплекс в Горна Оряховица. Заниманията са предназначени за деца от 6 до 18 г. и ще се провеждат всеки работен ден от 9 ч. до 13 ч. в базата на комплекса. Участието в различните групи не е свързано с предварително записване. В заниманията могат да се включат всички деца, които проявяват интерес в съответната област.

Заниманията започват с часове по екология, насочени към деца между 7 и 13 г. Те ще се състоят в дните между 15-ти и 26-ти юли.
В дните между 29-ти юли и 9-ти август в тънкостите на тениса на маса и ракетомоделизма учениците ще бъдат въвеждани от Димитър Димитров. За малко по-големите деца – между 10 и 13 г., до 24-ти юли, са предвидени часове по графичен дизайн, който ще бъде усвояван под наставничеството на Георги Ангелов.
От 12-ти август до 13-ти септември ще започне и обучение по духови музикални инструменти за деца от 12 до 18 г., като в тънкостите желаещите ще бъдат просветени от Димитър Михнев.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град