покани

Начало | покани | Отидете до мола и на Марс с общинския център „Музейко“

Отидете до мола и на Марс с общинския център „Музейко“

Аз детето | 2023-07-28

Отидете до мола и на Марс с общинския център „Музейко“

„С деца на Марс“ обещава незабравимо преживяване за всички почитатели на космическите приключения, ще се проведе от 28 юли до 31 август в Sofia Ring Mall, съобщават от Столична община. С Общински културен институт Научно-образователен детски център „Музейко“ децата ще се потопят във вълнуващия свят на Космоса с богата образователна зона, ще изразят своята креативност, като строят ракети, хабитати или други извънземни тела. Тези дейности ще тренират техните общи и фини моторни умения, както и пространствено усещане.

На 29 юли, 5, 12, 19 и 27 август от 15.00 ч. до 18.00 ч. в Sofia Ring Mall опитни водещи от образователния екип на „Музейко“ ще се грижат за вълнуващото „Марсианско“ прекарване на всички участници. Програмата ще включва разнообразни комбинации от забавна демонстрация за малките „Мъглявина“, пъзели със звездна карта, картички „Измисли си съзвездие“ и „Сглоби си минипланетариум“.

„Музейко“ ще излъчва ежедневно видеа по екраните в мола, които ще разкрият научни понятия като гравитация, ускорение, орбити и много други. Съдържанието комбинира образователна стойност със забавни арт и крафт насоки, които ще вдъхновят децата за допълнителни дейности у дома. Екипът на „Музейко“ очаква всички любопитни млади умове и техните семейства да се присъединят към мисията „с деца на Марс“ и да помогнат в откриването на космическите тайни по невероятно забавен и образователен начин!

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град