За родители

Начало | За родители | Няколко идеи как да отбележим Нова година така че да бъде незабравима за децата

Няколко идеи как да отбележим Нова година така че да бъде незабравима за децата

Аз детето | 2022-12-30

Няколко идеи как да отбележим Нова година така че да бъде незабравима за децата

Ако искате да посрещнете Нова година с вашите деца тази година и търсите начин да я направите специална, това са някои от любимите ни начини за празнуване на Нова година!

1. Бийте камбана за всяка година!

Това беше абсолютният любим начин на баба ни да започне новата година. В полунощ биехме голяма камбана за новата година. (И това беше през деветдесетте години, така че през 1994 г. трябваше да го направим 94 пъти!) Беше супер забавно и е доста добра алтернатива на пиратките.

2. Направете буркан за желания.

Нека всеки от семейството да си запише по едно желание за новата година и сложете всички листчета в буркан. След това го отворете на следващата Нова година! Понякога желанията са луди и глупави, а понякога се сбъдват! Толкова е забавно да видите какво всички искате да се случи през изминалата година и да разберете дали се е случило!

3. Блъскайте тенджери и тигани!

Знаете ли, че в Португалия също не са фенове на пиратките, а правят нещо много интересно. Те излизат навън и тропат с тенджери и тигани заедно в новогодишната нощ! Децата определено няма да откажат да създават малко такъв шум!

4. Прости и забрави.

На Нова година всичко е ново начало и децата трябва да знаят това. Така че нека всеки да сподели каква беля е направил през годината. Това е забавен начин да започнете начисто!

5. Направете тост със S’mores!

Това е типичен американски десерт за къмпинг, но имаме чудесна рецепта за същото нещо в микровълнова. Направете го с децата и вдигнете тост със S’mores вместо с шампанско! Децата го ОБИЧАТ.

6. Времева капсула за новогодишната нощ

Можете да направите новогодишна капсула на времето. Това е едно от любимите ни занимания. Отваряте го след година и виждате нещата, които смятате за достатъчно важни за миналогодишната капсула на времето! Най-важното е да направите новогодишното празненство по свой вкус. Толкова е забавно да празнувате с децата си и можете да пропуснете всички тълпи, ако прекарате у дома със семейството си!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град