покани

Начало | покани | Националното радио кани хлапетата на Празник „Ние, децата в БНР“ на 1 юни

Националното радио кани хлапетата на Празник „Ние, децата в БНР“ на 1 юни

Аз детето | 2022-05-31

Националното радио кани хлапетата на Празник „Ние, децата в БНР“ на 1 юни

Празник „Ние, децата в БНР“ ще зарадва малчуганите на 1 юни от 11 ч. в двора на Националното радио. Много музика, футбол на малки вратички, рисунки на асфалт и много други игри очакват хлапетата в празничния ден.

Много музика ще звучи на празника. Вокална група „Радиодеца“ ще изпълнява любими песни. След години пауза виртуозите от Оркестъра за народна музика на БНР ще посрещнат отново малчуганите в Първо студио на радиото, за да ги запознаят с тайните на българските инструменти в специално подготвен образователен концерт.

Как се работи с гласа и как се прави интервю ще научат децата от радиоводещите. Как се правят детски новини ще покажат приятелите от Книговище. Турнирът по футбол на малки вратички ще коментира Камен Алипиев – Кедъра. Децата ще играят на „Познай героя“ с любимия си „глас“ Петър Байков. Детски куиз, флашмоб, кът за виртуална реалност са подготвили от екипа на предаването „Ние, децата“ на Радио София.

Входът за празника е свободен. Специална покана да се включат в събитието БНР отправя към украинските деца в България.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град