покани

Начало | покани | Sofia Summer Fest започва с класове по йога, таекуондо, различни азиатски танци и вход свободен

Sofia Summer Fest започва с класове по йога, таекуондо, различни азиатски танци и вход свободен

Аз детето | 2022-06-20

Sofia Summer Fest започва с класове по йога, таекуондо, различни азиатски танци и вход свободен

Официалното откриване на Sofia Summer Fest е на 2 юли. Мястото е Летният фестивал на София, който ще продължи до 30 септември и се провежда в Южен Парк II, зад музей „Земята и хората“.

Началото тази година ще бъде дадено от „Съкровища от Изтока“, Азиатският фестивал, който е организиран по инициатива на Индонезийското посолство в България, заедно с още 11 дипломатически представителства – Виетнам, Индия, Иран, Камбоджа, Монголия, Обединени арабски емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Филипини и Япония.

По време на фестивала посетителите ще могат да се запознаят с културата и традициите на различните държави, ще могат да се включат в класове по йога, таекуондо, различни азиатски танци и много други. Началото на фестивала ще е от 10:00 часа и ще продължи със сценични изяви до 19:30 часа и с изложбени щандове до 22:00 часа.

„Съкровища от Изтока„ се обявява в подкрепа на фондация „МС-Мога Сам“ и тяхната кампания „1000 Жерава“ за борбата срещу множествената склероза. Всички посетители ще имат възможността да се включат в сгъването на жерави, дарявайки своето време в знак на съпричастност и имайки възможността за материална подкрепа за хората с МС, но и за собствен емоционално-психологически баланс и сбъдване на тяхното лично, съкровено желание.

Вход свободен.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град