новини детски

Начало | новини детски | Можеш ли да пишеш в рими? Тогава участвай в поетичния конкурс за деца на възраст от 7 до 15

Можеш ли да пишеш в рими? Тогава участвай в поетичния конкурс за деца на възраст от 7 до 15

Аз детето | 2022-04-05

Можеш ли да пишеш в рими? Тогава участвай в поетичния конкурс за деца на възраст от 7 до 15

„Ако няма рима, удари ма“! Да, знаем, че това е банално и не особено интересно, но това е единствената рима, за която се сещаме в момента. А вие можете ли да пишете в рими или пък красиво, описателно, но и кратко. Харесвате ли да четете и да учите стихотворения? Ако на всичко отговаряте с ентусиазирано да, то четете по-надолу, имаме новина за вас!

Център „Зита“ обявява поетичен конкурс за деца на възраст от 7 до 15 години. Конкурсът ще се проведе в следните възрастови категории:

  • от 7 до 9 години.
  • от 10 до 13 год.
  • от 13 до 15 години.

Творбите, не повече от три на брой, трябва да се изпратят на имейл адрес: info@centerzita.com. Могат да бъдат напечатани в Word или написани ръчно и изпратени в PDF или в друг формат. Участникът задължително трябва да посочи: възраст, адрес и телефон за обратна връзка.

Срок за изпращане на творбите: до 30 април 2022 г. Обявяване на резултатите: на 1 юни 2022 год.

Организаторите си запазват правото да фотографират, филмират, популяризират творбите на участниците с цел реклама на конкурса и създаване на архив. Конкурсните работи не подлежат на връщане.

Най-добрите от тях ще бъдат наградени с предметни награди. За повече въпроси позвънете на телефон: 0898/271234 или пишете на ел. поща: info@centerzita.com.

Лице за контакт: Силвия Христова

Photo by Drew Perales on Unsplash



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град