Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мегаминьоните цепят мрака в „Аз, проклетникът 4“ само в кината от 5 юли

Мегаминьоните цепят мрака в „Аз, проклетникът 4“ само в кината от 5 юли

Аз детето | 2024-05-13

Мегаминьоните цепят мрака в „Аз, проклетникът 4“ само в кината от 5 юли

В необятното царство на анимацията „Аз, проклетникът“ се откроява ярко като най-успешния анимационен франчайз в историята на киното, с приходи от над 4,6 млрд. долара. Но успехът и привлекателността на вселената на Гру и Миньоните се простира далеч отвъд боксофис постъпленията. В основата си любимата сага на Illumination завладява публиката навсякъде по света със своите очарователни герои, колоритна анимация и хумор, който не познава граници на език или култура. На 5 юли, само в кината, предстоящият нов филм от поредицата „Аз, проклетникът 4“ остава верен на тази пленителна същност, докато смело навлиза във вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия, представяйки ни… мегаминьоните.

Ексклузивен трейлър на „Аз, проклетникът 4“ ни потапя директно в хаоса около опита на Антизлодейската лига да създаде специален серум, целящ да превърне вездесъщите жълтури в брилянтни агенти. Или те просто ще експлодират – все още не е съвсем сигурно какъв точно е ефектът от манипулацията. В крайна сметка резултатът се оказват мегаминьоните – супероръжие, което или ще помогне на Гру в борбата му срещу отмъстителния злодей Максим Ле Мал, или допълнително ще влоши и без това заплетеното положение. При всички случаи, както ни уверява и самият трейлър, забавата е гарантирана.

За филма:

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, когато той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Проклетията става мега с „Аз, проклетникът 4“ от 5 юли в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град